Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

η γνώμη μας

"Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Δεν φταίει η διαιτησία που τώρα εμείς χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο 4-5 ευκαιρίες να κερδίσουμε. Η διαιτησία έπαιξε το παιχνίδι της, ήταν αρκετά καλή. Αν έκανε λάθος, δεν το έκανε εσκεμμένα"
Αυτή είναι η δήλωση του προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κυρίου Δημήτρη Λύκου, αμέσως μετά τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ 1 - 1.
Αγαπητέ κύριε Λύκο, αν αυτά τα λέγατε στους κυρίους που απειλούσαν τους διαιτητές και έκαναν όσα έκαναν, μάλλον θα είχαν φύγει ήρεμα και δεν θα έβαζαν την ομάδα σε.... περιπέτειες.
Δυστυχώς δεν το κάνατε και έχετε ευθύνες για έναν ακόμη λόγο.
Δεν προστατέψατε δύο νέα παιδιά διαιτητές τα οποία θα μπορούσε να ήταν παιδιά σας και το χειρότερο όλων, ένα από τα δύο παιδιά ήταν το παιδί ενός συναδέλφου σας προπονητή.
Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν βρήκατε το χρόνο να κάνετε μια δήλωση και να καταδικάσετε  την βία ανθρώπων που γνωρίζετε και εμφανίσθηκαν στο γήπεδο από την ημέρα που βρεθήκατε στον πάγκο της ομάδας.
Κύριε Λύκο, αλήθεια πήρατε ένα τηλέφωνο στον συνάδελφό σας προπονητή, ο οποίος ως πατέρας αγωνιούσε για το παιδί του;
Φύγατε από το γήπεδο γρήγορα γρήγορα για να πάτε στην δουλειά σας, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν είναι για συμπλήρωμα. 
Φυσικά εμείς ευχόμαστε να μην βρεθείτε ποτέ στην θέση του κυρίου Ντούρα, του κυρίου Σέρρα και του κυρίου Ντόβολη.
Και για να κλείσουμε εδώ το θέμα, σας καλούμε να δείτε την φάση από την αρχή και θα διαπιστώσετε πως είχε προηγηθεί φάουλ πριν καν γίνει η σέντρα. 
Κι αυτό μικρή σημασία έχει, αλλά για να έχουμε όλοι να λέμε.