Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και α είσθε καλά στην υγεία σας. Προσέξτε με το θέμα κορονοϊού, γιατί η ζωή είναι ωραία και είναι κρίμα να χάνουμε συνανθρώπους μας επειδή κάποιοι ψεκασμένοι, λένε διάφορα. Κάντε το εμβόλιο να έχετε μια ελπίδα παραπάνω. Κάντε το για τα παιδιά σας, κάντε το για τους ανθρώπους της οικογένειά σας. Κάντε το όμως κι αφήστε τις μπούρδες. Τέτοιες μπορούμε να γράψουμε κι εμείς. Εύκολο θα ήταν να γράψουμε πως οι ΣΥΡΙΖΑίοι κάνουν τα εμβόλια, για να γλυτώσουν και με τα κόλπα τους θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό, αυτοί που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε πως ο Βελόπουλος δεν ....θέλει να κάνετε το εμβόλιο, για ν΄ ανακαλύψει μια αλοιφή την οποία θα σας πουλήσει, για να σας σώσει αυτός από πάσα νόσο και μαλακία. Ο άνθρωπος βρήκε επιστολές του Χριστού και δεν θα βρει μια αλοιφή;;;

- Η κάθε επέτειος είναι επέτειος και καλό θα είναι κανείς να μην ξεχνά καταστάσεις και γεγονότα και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την Δημοκρατία. Υπάρχει όμως κι ένα όριο. Το ξύλο απ΄ όπου κι αν προέρχεται είναι βία και δεν έχε σχέση με την Δημοκρατία. Γιατί αποκαλούμε φασίστες αυτούς που δέρνουν έναν ΣΥΡΙΖΑίο και δημοκράτες αυτούς που δέρνουν έναν Νεοδημοκράτη; Φασίστες είναι και οι δύο, χωρίς αστερίσκους. Ο καθένας που χρησιμοποιεί βία, είναι φασίστας και τελειώσαμε.

- Ο καθένας έχει την άποψή του για την γενιά του Πολυτεχνείου, όλοι όμως ξέρουμε πως πολλοί και πολλές έστησαν την καριέρα τους και καλοβολεύτηκαν πατώντας πάνω στα γεγονότα του πολυτεχνείου και ξέχασαν το ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

- Ότι γράψαμε για την συμπεριφορά Καθαροσπόρη απέναντι στην κυρία Αϊδίνη δεν θα το πάρουμε πίσω. Ξέρουμε τι γράφουμε και δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν και ιδιαίτερα από τους χορηγούς αυτών που κατέληξαν να κάνουν κωλοτούμπες και να είναι κακής ράτσας παπαγαλάκια.

- Τι άλλο θ΄ ακούσουμε θεέ μου. Γνωστός εργολάβος φίλος του ραδιοφωνατζή, προσπαθεί να πείσει τον Φάνη, ώστε να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσουν, τώρα που έρχονται Χριστούγεννα!!!! Καλύτερο θα ήταν να πάει ο ραδιοφωνατζής να πει τα κάλαντα στον Φάνη, για να πάρει και κάτι!!!!! Και το καλύτερο ακόμη θα ήταν να πάει με τον Αναγνωστάκη....