Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλώς τα δεχθήκαμε οι άνω των 60 χρόνων. Μόνο οι εμβολιασμένοι λοιπόν σε κλειστούς χώρους. Ευτυχώς που κάναμε τα εμβόλια και καλά θα κάνουν και όσοι μέχρι σήμερα δεν τα έχουν κάνει, να τρέξουν γιατί ο κλοιός σφίγγει.
Ο πρωθυπουργός δείχνει αποφασισμένος να εφαρμόσει τα μέτρα και να μην υποκύψει στους ψεκασμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση είναι λίγο πριν από αποφάσεις για όσους εργάζονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και είναι αρνητές των εμβολίων. Μπορεί να έχουν μπει σε αναστολή εργασίας, αλλά αν ....συνεχίσουν  να είναι αρνητές, τότε δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν τις θέσεις τους επ΄ αόριστον.

- Να σημειώσουμε εδώ πως υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι είναι σε αναστολή από την εργασία τους, αλλά έχουν έσοδα από άλλες πηγές με μαύρα!!!! Υπάρχουν καταγγελίες για το θέμα αυτό και αμέσως μετά τις γιορτές θα υπάρξουν εξελίξεις.

- Παρακολουθήσαμε και την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Χαλκιδέων και πραγματικά είδαμε πάλι τον κ. Παγώνη να προσπαθεί να πείσει πως αυτός είχε έτοιμα τα έργα, αλλά δεν πρόλαβε να τα κάνει.

- Κύριε Παγώνη, εμείς θα σας γράψουμε την αλήθεια.
Εσείς ήσασταν δήμαρχος τότε και σήμερα δήμαρχος είναι η κυρία Βάκα. Ποια είναι η διαφορά σας; Η κυρία Βάκα  έχει έναν Γουρνή, έναν Κώσταρο, έναν Σέρρα, μία Αϊδίνη και άλλους ενώ εσείς είχατε έναν Καθαροσπόρη και μία Ζλακώνη που προφανώς σας έβλεπαν ως αντίπαλο και την πλήρωσε ο Δήμος Χαλκιδέων.

- Κύριε Παγώνη και τώρα που είσθε στην αντιπολίτευση, δεν σας το λένε κάποιοι, αλλά δεν θα είναι στο δικό σας ψηφοδέλτιο.