Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χθες συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου Χαλκιδέων και τελικά οι κύριοι Καθαροσπόρης και Παγώνης απέδειξαν πως για λόγους που ξέρουμε όλοι, έκαναν επίθεση στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και μάλιστα με τρόπο αγενέστατο και υβριστικό.
Εμείς γελάμε ακόμη για τον χαρακτηρισμό γλάστρα που έδωσε ο κ. Καθαροσπόρης προς την κυρία Αϊδίνη. Μόνο γλάστρα δεν είναι η κυρία Αϊδίνη κύριε Καθαροσπόρη, αλλά..... μάλλον μπερδευτήκατε, γιατί εσείς είχατε γλάστρα δίπλα σας σε όλη την διάρκεια της συνεδρίασης. 

- Κύριοι, σας ενοχλεί το έργο του ΔΟΑΠΠΕΧ με πρόεδρο την κυρία Αϊδίνη και θέλετε να το μηδενίσετε. Εσείς κύριε Παγώνη τι να πείτε; Ξεχάσατε πως δεν θέλατε ούτε ν΄ ακούτε για τα γήπεδα; Ξεχνάτε πως ούρλιαζαν τα σωματεία κι εσείς αδιαφορούσατε;

- Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη, ας μην δώσει ιδιαίτερη σημασία στα όσα άκουσε, γιατί "τα προκάλεσε"!!! Κυρία Αϊδίνη, τους πονάτε με το έργο σας και αντιδρούν έτσι. Για τους δημότες συνεχίστε το έργο σας και συνεχίστε να προκαλείτε πόνο στους κυρίους Παγώνη και Καθαροσπόρη και στις όποιες γλάστρες.

- Είχαμε και την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου χθες, όπου ξέσπασε ο κ. Γκλέτσος και απειλούσε τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, γιατί δεν ήθελε να τον διακόπτει, την ώρα που ο ίδιος διέκοπτε άλλον ομιλητή. Κατά τ΄ άλλα πέρασαν τα θέματα , με το ΛΕΥΚΟ που ψήφιζαν οι παρατάξεις Γκλέτσου & Μπατζελή, ενώ ΚΑΤΑ ψήφιζε ο κ. Αναγνωστάκης!!!!!

- Τι θα γίνει τελικά με τον δρόμο μπροστά από το 4ο Νηπιαγωγείο Βασιλικού. Στον δρόμο αυτόν και πάνω στην διασταύρωση, μάλλον υπήρξε κάποια βλάβη στον αγωγό ύδρευσης ή έγινε κάποια σύνδεση στην αποχέτευση, αλλά δεν έγινε αποκατάσταση του οδοστρώματος. Το να ρίχνουμε λίγο χαλίκι δεν είναι αποκατάσταση. Ρίξτε άσφαλτο να τελειώνουμε.