Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

...σουτάκια

 - Δεν υπάρχει πλέον δύσκολος και εύκολος αγώνας στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Πρέπει πλέον οι ποδοσφαιριστές να ματώνουν πρώτα στην προπόνηση και μετά στον αγώνα και δεν ξέρουμε πόσοι ποδοσφαιριστές και ποιων ομάδων, έχουν τέτοια διάθεση. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, δεν παίζουν για την φανέλα της ομάδας, δεν έχουν το πάθος που είναι απαραίτητο στοιχείο και απλά κάνουν όποια προπόνηση δεν τους κουράζει και.... προσπαθούν να έχουν καλές συμφωνίες, αφού βρίσκουν παράγοντες οι οποίοι πληρώνουν όσο όσο, για να κάνουν εντύπωση την περίοδο των μεταγραφών.

- Υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίρνουν και 8.000 - 9.000 ευρώ για να έχουν συμμετοχή σ΄ ένα πρωτάθλημα, αλλά την ίδια ώρα η ομάδα θέλει και έχει δωρεάν πρπονητή, προπονητή που τον πληρώνει με 400- 500 ευρώ και κανείς αυτή την στιγμή δεν αγγίζει τα 1.000 ευρώ!!

- Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιες ομάδες έχουν φτάσει τα 80.000-90.000 ευρώ τα έξοδά τους, χωρίς αυτό να φαίνεται στο γήπεδο. Αυτές οι ομάδες δεν έχουν κανένα μέλλον και θα το διαπιστώσετε όλοι.

- Μέλλον θα έχουν οι ομάδες, οι οποίες θα δουλέψουν τις υποδομές τους και δεν θα ψάχνουν κάθε χρόνο να βρούνε ένα κορόιδο και το οποίο θα ρίξει χρήμα, στο βαρέλι που δεν έχει πάτο.