Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Μεγάλε, μην θυμώνεις. Γιατί έχεις δικαίωμα εσύ να αποκαλείς ηλίθιο, βλάκα και πολλά άλλα τον Φάνη και τον Κελαϊδίτη και δεν μπορούμε εμείς να χαρακτηρίζουμε εσένα;
Με ποιο δικαίωμα εσύ μπορείς να εξυψώνεις αυτοδιοικητικούς οι οποίοι όποια θέση είχαν στην ζωή τους την είχαν επειδή τα κόμματά τους τους... την έδωσαν; Τα παραδείγματα πολλά και τα ξέρεις καλά.

- Εσύ στηρίζεις τον Αναγνωστάκη, τον Παγώνη, τον Καθαροσπόρη, την Ζλακώνη και όποιον δέχεται να τον σέρνεις από την μύτη και να λέει αυτά που θέλεις εσύ. Γιατί λοιπόν δεν έχουμε δικαίωμα εμείς να στηρίζουμε τον Φάνη, τον Κελαϊδίτη, τον Κούκουζα, την Βάκα, τον Γουρνή, την Αϊδίνη, τον Σέρρα και όοιον άλλον γουστάρουμε;

- Το ποιος τα παίρνει κι από ποιους το έχουμε αποδείξει άπειρες φορές και δεν είναι ανάγκη  να τα επαναλάβουμε τώρα. Το πουλάκι πέταξε μεγάλε και απλά εσύ μπέρδεψες τα πουλιά και κράτησες αυτό που δεν πετάει με τίποτα.

- Ρίξε μια ματιά πίσω σου και θα διαπιστώσεις, για ποιον λόγο όλοι αυτοί τους οποίους υποστήριξες έχασαν και μάλιστα με θόρυβο στις εκλογές. Φυσικά παίζει ρόλο ο τρόπος με τον οποίο τους στηρίζεις. Χαρακτήριζες γενικώς τον Φάνη, την Βάκα και τους συνεργάτες τους και οι πολίτες σου έδωσαν το χαστούκι που χρειαζόσουν. Συνέχισε και στις επόμενες εκλογές θα δεις την τύχη αυτώ που στηρίζεις.