Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Τι σημασία έχει το γιατί γράφουμε ότι γράφουμε εμείς; Σημασία έχει το τι κάνουν και τι λένε άνθρωποι οι οποίοι  ανοίγουν το στόμα τους και δεν ξέρουν τι λένε και μάλιστα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δεν ξέρουμε τι πρόβλημα έχει ο κ. Καθαροσπόρης με τις γυναίκες οι οποίες δεν είναι ουρά κανενός και φυσικά δεν είναι ουρά του ίδιου, ώστε να τις στηρίξει για να εκλεγούν, αλλά για μία ακόμη φορά χθες, ξέφυγε, αφού είπε για την κυρία Αϊδίνη, την πρόεδρο.... του ΔΟΑΠΠΕΧ πως είναι γλαστρα και πως είναι η τελευταία τρύπα του κλαρίνου.!!!

- Κύριε Καθαροσπόρη οι Δημότες μίλησαν στις εκλογές του 2019 και έδωσαν το αποτέλεσμα που έδωσαν. Εσείς  και όχι μόνο ήσασταν τρίτοι και καταϊδρωμένοι  και φυσικά δεν σας είχαν στους συνομιλητές για την Β΄ Κυριακή, ώστε να διαπραγματευτείτε την θέση του αντιδημάρχου έργων και την θέση προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, όπως κάνατε πάντα.

- Κύριε Καθαροσπόρη, εμείς δεν θα συζητήσουμε ούτε για το ποιοι είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας, ούτε για το ποια κυρία είναι γλάστρα.  Εμείς θα ρωτήσουμε τα μέλη που απέμειναν δίπλα σας ως δημοτικοί σύμβουλοι. Συμφωνούν με αυτά που είπατε χθες εναντίον της κυρίας Αϊδίνη; Συμφωνούν με την τακτική σας, να χτυπάτε κάτω από την ζώνη, μη σεβόμενοι ούτε την οικογένεια των άλλων. 

- Κύριε Καθαροσπόρη τις γλάστρες τις γνωρίζουν όλοι και σε ότι έχει να κάνει με την φλογέρα και τις τρύπες, είναι καλύτερο να είσαι τελευταία τρύπα της φλογέρας, παρά να σου έχουν πάρει την φλογέρα και να σ΄ έχουν βάλει να μάθεις κλαρίνο, το οποίο είναι και περισσότερο λαϊκό όργανο και απαραίτητο στα πανηγύρια.