Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας είναι ακόμη στην αρχή και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποιοι πιστεύουν πως το έχουν κατακτήσει ήδη.
Ο μπάρμπα Στέλιος το ξεκαθαρίζει. Τα φαβορί είναι πλέον γνωστά, αλλά καμιά ομάδα δεν έχει δείξει πως είναι το μεγάλο φαβορί.
Θα σας θυμίσω πως όταν πήρε το πρωτάθλημα η ΕΡΕΤΡΙΑ, είχε 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και κινδύνευσε να χάσει το πρωτάθλημα, από τον ΛΗΛΑ, επειδή είχαν πάρει τα μυαλά τους αέρα.
Τώρα πως ξεχωρίζουμε τον πρωταθλητή;
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο, γιατί έχει ως.... ομάδα ειδικό βάρος, γιατί έχει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά να μην ξεχνάμε πως έχει ήδη απώλεια 4 βαθμών στην έδρα του με αντιπάλους την ΣΚΕΠΑΣΤΗ και τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ.
Δυστυχώς η ομάδα μπήκε σε μια περιπέτεια και θα είναι το κόκκινο πανί για τους αντιπάλους της, επειδή κάποιοι υποτιμούν τις άλλες ομάδες.
Η ομάδες κύριοι δεν μπαίνουν στην ζυγαριά, ανάλογα με το αν είναι της πόλης ή κάποιου χωριού. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί ανεβάζουν την ψυχολογία "των χωριών" και όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Είναι τραγικό το να μην έχουν καταλάβει όλοι τους, πως μόνο κακό στην ομάδα.
Ρίξτε μια ματιά στα γήπεδα και θα διαπιστώσετε πως "τα χωριά" έχουν δίπλα τους 200 - 300 άτομα και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 30-40 φιλάθλους.
Κάτι πήγε να κάνει η διοίκηση Καρλατήρα, αλλά δεν άντεξε την πίεση και υπέκυψε στα "θέλω" αυτών που είχαν εξαφανισθεί από το γήπεδο.
Να τελειώνουμε. 
Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε και τα Χριστούγεννα θα ξεχωρίσουν οι 3 - 4 ομάδες που θα το διεκδικήσουν.
Κατά την άποψή μου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, ΕΡΕΤΡΙΑ, ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά και η ΚΑΡΥΣΤΟΣ με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη 4άδα.
Μπορεί να μην αρέσει αυτή η άποψη, αλλά επιτρέψτε μου να την γράψω.