Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Μην πυροβολείτε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 - Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η κορυφαία ομάδα του Δήμου Χαλκιδέων και μας αρέσει δεν μας αρέσει μετά την εποχή των εκτελεστικών και μη, βρέθηκε ένας Βασίλης Καρλατήρας με 2 - 3 ακόμη και επανέφεραν στην ομάδα την αξιοπιστία και την νομική της υπόσταση. Δεν υπήρχε πουθενά αυτή η ομάδα επίσημα και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες πλέον.
Μετά από πολλά, πάρα πολλά χρόνια αυτή η διοίκηση έφερε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να είναι εντάξει σε προπονητές, ποδοσφαιριστές και τρίτους και να δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο.
Γιατί λοιπόν να την ....πυροβολούμε;
Να την κρίνουμε αγωνιστικά ΝΑΙ.
Να σχολιάζουμε συμπεριφορές ΝΑΙ.
Οι ποδοσφαιριστές, όταν υπογράφουν να είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχουν μόνο δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις. Κανείς δεν μπορεί ξαφνικά κι επειδή δεν τον χρησιμοποίησε ο προπονητής του σε κάποιον αγώνα, να εκθέτει την ομάδα και να μην μένει στον πάγκο μόνο κα μόνο επειδή ήταν αναπληρωματικός.
Όταν ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει τον σεβασμό του προς την ομάδα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να απαιτεί να τον σεβαστούν και φυσικά είναι παράλογο να ζητήσει το δελτίο του για να πάει σε μια ομάδα η οποία έχει τον ίδιο στόχο με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Μπορεί να θέλουμε να χαϊδέψουμε τα αυτιά του ποδοσφαιριστή, αλλά με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε ο κάθε αναπληρωματικός να μην κάθεται στον πάγκο και να ζητάει το δελτίο του!!!!!
Το ξεκαθαρίζουμε. Κανείς πάνω από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ξέρουν όλοι πως εμείς δεν πιστεύουμε στον προπονητή κύριο Λύκο και φυσικά δεν συμφωνούμε με τον τρόπο που επιβλήθηκε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτό όμως δεν μας οδηγεί στα άκρα. Αυτό είναι θέμα διοίκησης.
Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούμε διάφορα και μέχρι για χούντα διοικητική μίλησαν κάποιοι, ας ηρεμήσουμε. Δεν είναι χούντα μια διοίκηση, επειδή τιμωρεί μια απαράδεκτη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή της.
Μπορεί να είσαι ο καλύτερος, μπορεί να είσαι ο πρώτος, αλλά η ομάδα είναι πάνω από εσένα.
Κύριοι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η ομάδα που μπορεί αν κατακτήσει το πρωτάθλημα, να κάνει κάτι στα μπαράζ και να ανέβει κατηγορία. Αυτό θα το μπορούσε και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, αλλά δεν το κυνηγάει.
Αν λοιπόν θέλουμε να μην ανέβει καμία ομάδα της Εύβοιας, ας συνεχίσουμε να χτυπάμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.