Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Μια γροθιά......


 - Πάλι τα ίδια και τα ίδια;
Είναι δυνατόν κάποιοι τύποι να προσπαθούν εδώ και μήνες να βάλουν την διχόνοια μεταξύ της δημάρχου και συνεργατών της, αλλά και μεταξύ μελών της Δημοτικής Αρχής;
Αυτή την φορά στο στόχαστρό τους η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη.
Αφού έσπασαν τα μούτρα τους και δεν κατάφεραν κάτι εναντίον του Βασίλη Γουρνή και του Μπάμπη Κώσταρου, θέλουν θύμα τους την κυρία Αϊδίνη.
Προσπαθούν με τα παπαγαλάκια τους να μειώσουν την προσωπικότητα της προέδρου, αφού τους ενοχλεί το έργο της στον ΔΟΑΠΠΕΧ και έτσι να ικανοποιήσουν και τις απαιτήσεις της κυρίας η οποία έχει μπει από τους δημότες, στο περιθώριο της.... αυτοδιοίκησης και εκεί θα μείνει.
Ζύγισαν με λάθος ζυγαριά την κυρία Αϊδίνη, η οποία έχει άψογη συνεργασία με την δήμαρχο κυρία Βάκα και όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και φυσικά έχει την στήριξή τους.
Οι μόνοι που προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι σε βάρος της κυρίας Αϊδίνη, είναι ο κ. Καραμούζης σύμβουλος της παράταξης Καθαροσπόρη, ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να δημιουργήσει θέμα στην κυρία Αϊδίνη, ακόμη και στις σχέσεις της με την Περιφέρεια και προσωπικά με τον Φάνη!!!!!
Ο κ. Καραμούζης φαίνεται δεν γνωρίζει πως η κυρία Αϊδίνη υπηρετεί την περιφέρεια πάνω από 30 χρόνια κα πως η σχέση της με την Περιφέρεια και προσωπικά με τον Φάνη είναι οι καλύτερες.
Ας μας επιτρέψει ο κ. Καραμούζης να γράψουμε την αλήθεια, γιατί την ξέρουμε καλύτερα από αυτόν, αφού ο πολιτικός του χώρος, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Φάνη και της Ελένης. Κύριε Καραμούζη, δεν θα καταφέρετε να πετύχετε κάτι. Εμείς όλοι που στηρίζουμε αυτή την Δημοτική Αρχή και τον Φάνη, ξέρουμε τι θέλετε να κάνετε και σας λέμε πως θα βρεθείτε απέναντι σε μια παραταξιακή γροθιά, αφού όλα τα μέλη της παράταξης Βάκα, είναι μια γροθιά.
Για τον κ. Καλαθέρη δεν θα γράψουμε κάτι, γιατί κάνει όσα κάνει, αφού έμεινε μόνος του, χωρίς συνεργάτες και χωρίς παράταξη.
Τα μέλη του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ και γενικότερα η Δημοτική Αρχή, είναι δίπλα στην πρόεδρο κυρία Ελένη Αϊδίνη και θα το διαπιστώσει σύντομα και ο κ. Καραμούζης.