Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

.....η άποψή μας

 - Το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο βρίσκεται στο σημείο μηδέν και οι λόγοι που φτάσαμε εδώ είναι πολλοί και όχι ένας.
Φταίμε όλοι για την κατάσταση αυτή και δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν όμως οι παράγοντες, υπάρχουν οι διαιτητές, υπάρχουν και οι άνθρωποι της ενημέρωσης και όλοι αυτοί έχουν χωριστεί σε δικούς μας και των άλλων.
Κακά τα ψέματα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν πάει παρακάτω. 'Ετσι δεν πάμε πουθενά. Κάποιοι σπρώχνουν κάποιους προς τα πάνω και άλλους προς τα κάτω. Στο τέλος θα πέσουμε όλοι στο κενό και το ποδόσφαιρο της Εύβοιας θα υπάρχει, αλλά εντός κι επί τ΄ αυτά, για να δικαιολογεί απλά την ύπαρξη ....παραγόντων, διαιτητών, αθλητικογράφων κλπ.
Είναι τραγικό, αλλά είναι αλήθεια πως ο κάθε παράγοντας θέλει να τον παίξει ένας συγκεκριμένος διαιτητής και δεν θέλει με τίποτα κάποιον άλλον.
Τραγικό είναι πως ο κάθε προπονητής, βλέπει "με τα δικά του γυαλιά" κάποια φάση και αν τον ευνοεί τότε ο διαιτητής είναι καλός, ενώ αν ακυρώνει γκολ του αντιπάλου τότε φτάνει και στο σημείο να τον χειροκροτεί κι ας ξέρει πως ήταν λάθος η απόφασή του, με την οποία διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι αυτός ο διαιτητής ή βοηθός θα ξαναπαίξει αγώνα με την ομάδα αυτού του προπονητή, ίσως για να πάρει μία ακόμη λάθος απόφαση, αλλά και το χειροκρότημα!!!
Οι παράγοντες πιέζουν για να πάρουν "το σπρώξιμο" από την ΕΠΣΕ και τους διαιτητές και έτσι δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια ομάδα ανταγωνιστική  και να πάει γιατί όχι στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Χρήμα πέφτει και είναι πολύ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ούτε καν στην Γ΄ Εθνική η οποία είναι μια κατηγορία που απλά άλλαξε τίτλο, αλλά παρέμεινε η γνωστή Δ΄ Εθνική.
Θα γράψουμε την άποψή μας και εκ των προτέρων ευχαριστούμε αυτούς που θα θυμώσουν.
Η διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας, πρέπει να αντιδράσει ΤΩΡΑ και να σπάσει όλα τα αποστήματα που υπάρχουν στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
- Να σπάσει το απόστημα στο οποίο έχουν δημιουργηθεί δύο κατηγορίες παραγόντων. Οι δικοί μας και οι άλλοι.
- Να σπάσει το απόστημα που υπάρχει στην διαιτησία, αφού συνυπάρχουν οι κολλητοί και οι άλλοι.
- Να σπάσει το απόστημα που υπάρχει στις σχέσεις με ανθρώπους της ενημέρωσης που επίσης τους έχουμε χωρίσει σε υπάκουους και μη. 
- Να σπάσει το απόστημα που υπάρχει και έχει να κάνει με την διοίκηση της ΕΠΣΕ με το να λένε την μισή αλήθεια και να μην μπορούν να διαψεύσουν όλα αυτά που κυκλοφορούν.
Κυρίες και κύριοι. δεν υπάρχουμε έξω από την γέφυρα.
Δεν υπάρχουμε ούτε με ομάδες, ούτε με διαιτητές.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, βγάζουμε τα ματάκια μας και δεν μας φταίνε οι άλλοι.
Ας αντιδράσουμε, αν θέλουμε να υπάρχουμε στο ποδόσφαιρο.
Αν δεν αντιδράσουμε, ας πιούμε μέτριο τον καφέ μας, γιατί θα συνεχίσουμε με μέτριους παράγοντες, μέτριους διαιτητές, μέτριες ομάδες.