Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Έτσι θα πάμε.....

 - Έτσι θα πάμε, αφού έτσι το θέλετε. 
Πριν από λίγη ώρα, πήραμε ένα ακόμη μήνυμα, από άνθρωπο ο οποίος είναι δίπλα μας, αλλά έπρεπε να μας μεταφέρει, αυτά που του είπαν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να μας πιέσουν, για να σταματήσουμε τα σχόλια εναντίον τους και να μην κάνουμε θετικές αναφορές προς την κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της, αλλά και προς τον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό.
Εμείς συνεχίζουμε. Έτσι θα πάμε όσο έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.
Στηρίζουμε ανθρώπους στους οποίους πιστεύουμε και όχι στους δήθεν και αυτούς που βγάζουν κακία και μίσος, όταν δεν μπορούν ν΄ αντιμετωπίσουν την αλήθεια.
Εδώ και ένα χρόνο, προσπαθούν να μας βάλουν.... εμπόδια και να μας αποκλείουν ακόμη και από την όποια βοήθεια. Ας συνεχίσουν, αλλά κι εμείς θα συνεχίσουμε, να στηρίζουμε τους αυτοδιοικητικούς στους οποίους πιστεύουμε.
Θύμωσαν πολύ για το θέμα με την κυρία Αϊδίνη, αλλά αυτό που γράψαμε είναι η αλήθεια.
Θα τους πονέσουμε περισσότερο, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας κι εμείς δεν είμαστε σκυλάκια, για να μας σέρνουν με το λουράκι εκεί που θέλουν, για να γράφουμε αυτά που θέλουν.
Εμείς θέλουμε η Δημοτική Αρχή να κάνει έργα και θα την κρίνουμε αν στο τέλος δεν έχει να δείξει έργο στους δημότες.
Μέχρι τώρα παρά τις συνθήκες, αυτή η Δημοτική Αρχή, τα καταφέρνει και δεν ακολουθεί την πολιτική κανενός κόμματος και κανενός επιχειρηματία. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ μπήκε σε καλό δρόμο και δεν είναι τυχαίο το ότι πολλά αθλητικά σωματεία, λένε ευχαριστώ στην κυρία Αϊδίνη και τους συνεργάτες της.
Λοιπόν για να το κλείνουμε.
Στείλτε όσα μηνύματα θέλετε. Εμείς έτσι θα πάμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Θα συνεχίσουμε, ακόμη κι αν μείνουμε μόνοι μας.