Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Δυστυχώς ο πόλεμος δεν λέει να σταματήσει και για μια ακόμη φορά σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό, σκοτώνουν παιδιά και δημιουργούν χιλιάδες νέους πρόσφυγες. Γιατί; Γιατί απλά οι μεγάλοι κάτι θέλουν να κερδίσουν και ματώνουν τα χέρια τους, με αίμα αθώων ανθρώπων. Ας τελειώσει θεέ μου αυτός ο πόλεμος, ας σταματήσουν οι καταστροφές στην.... Ουκρανία σήμερα και αύριο κάπου αλλού.

- Πάντως κάποιοι πρώην του ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να μας πείσουν πως ακόμη και για τον πόλεμο οι ευθύνες ανήκουν στον Μητσοτάκη!!!! Το ποιοι είναι αυτοί, ας μην το γράψουμε πάλι για να μην τους διαφημίζουμε και δωρεάν. Πάντως στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στήριζαν τον Γιωργάκη και όταν εκλέχθηκε ο Ανδρουλάκης, τα έβαψαν μαύρα και θα δείτε πως μετά τις εκλογές, θα κατηγορούν τον Ανδρουλάκη, επειδή δεν έγινε το στήριγμα του Αλέξη.

- Καλό κι αυτό. Ο κ. Δημήτρης Κατσούλης, τέως δήμαρχος Αυλωναρίου και πρώην ειδικός σύμβουλος του πρώην δημάρχου κυρίου Παγώνη, θέλησε να κάνει κριτική για την δήμαρχο κυρία Βάκα κα της έριξε ευθύνες για το νερό στον οικισμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ, αλλά ξέχασε να γράψει πως την σύμβαση με τον ιδιώτη την υπέγραψε ο κ. Παγώνης όταν ο κ. Κατσούλης ήταν ειδικός σύμβουλός του.

- Αλήθεια γιατί όλοι ξεχνούν τα χρόνια της θητείας τους και κρίνουν την θητεία των άλλων;;; Μία ο Παγώνης, μία ο Καθαροσπόρης, μία ο Καλαθέρης, μία ο Κατσούλης, μία ο Καραμούζης τελικά συμπληρώθηκαν τα δάχτυλα της μιας παλάμης, ανοιχτής ή κλειστής......

- Πάντως ο κύριος Κατσούλης θα πρέπει να μην ξεχνά πως ήταν και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το Ψηφοδέλτιο Μπατζελή και απέτυχε να εκλεγεί. Κύριε Κατσούλη, θα μας πείτε γιατί δεν δώσατε σωστή συμβουλή στον κύριο Παγώνη και τον αφήσατε να υπογράψει μια παράνομη σύμβαση;;;;;