Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό μήνα. Πάει και ο Φεβρουάριος, αφού από σήμερα μπήκαμε στον Μάρτιο,τον πρώτο μήνα της Άνοιξης αν και οι εποχές, δεν έχουν πλέον κανένα νόημα, αφού είχαμε καλοκαιρινές μέρες το χειμώνα και θα έχουμε χειμωνιάτικες.... την Άνοιξη. Την υγεία μας να έχουμε κι ας κάνει ότι θέλει ο καιρός.

- Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα έχουν πρόβες οι ηθοποιοί της αυτοδιοίκησης, αφού αύριο θα έχουν παράσταση!!!! Εμείς μια απορία έχουμε. Φίλους και γνωστούς δεν έχουν, ώστε να τους μεταφέρουν, αυτά που λένε οι δημότες;

- Να ευχηθούμε περαστικά σ' έναν φίλο ο οποίος έχει μια περιπέτεια με την πιεσή του αλλά όλα θα πάνε καλά. Ένας ακόμη φίλος έμπλεξε ο ίδιος και η οικογένειά του με τον κορονοιο, αλλά είχαν κάνει όλοι τα εμβόλια και δεν έχουν προβλήματα. Περαστικά.

- Η κυρία Βάρκα, η δημαρχός μας δηλαδή, θα πρέπει να ρωτήσει αν υπάρχει τρόπος να παραιτηθεί η ίδια και να ορίσει δήμαρχο τον κύριο Καλαθέρη, ο οποίος φαντάζεται διάφορα και μπορεί να μετατρέψει την Χαλκίδα σε φανταστική πόλη!!!!!

- Αν μπορεί να γίνει αυτό, στην συνέχεια θα ζητήσουμε να παραιτηθεί η κυρία Αϊδίνη η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και να ορίσει πρόεδρο τον κύριο Καραμούζη ο οποίος μας λέει πως είχε την ιδέα του ημιμαραθώνιου και του την έκλεψαν!!!!!

- Θα ζητήσουμε αυτές τις παραιτήσεις και τους ορισμούς, γιατί οι δημότες δεν θα δώσουν ποτέ ψήφο εμπιστοσύνης στους κυρίους και ποτέ εντολή να διοικήσουν τον δήμο Χαλκιδέων.