Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

.....φαπούλες

 - Επειδή τα παπαγαλάκια κατηγορούν την κυβέρνηση και λένε πως καταστρατηγήθηκε ο εκλογικός νόμος για την αυτοδιοίκηση και έτσι στην Περιφέρεια και στον Δήμο Χαλκιδέων κάνουν ότι θέλουν χωρίς να έχουν πλειοψηφία!!!
Αγαπητά παπαγαλάκια, δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά η ανικανότητα των φίλων σας, οι οποίοι λένε όχι σε όλα και.... ακολουθούν την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ.

- Συγνώμη, αλλά η κυβέρνηση φταίει που οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι δηλώνουν ανεξάρτητοι;;;;;  Για ψάξτε λίγο και θα διαπιστώσετε πως και ο Φάνης και η Έλενα μια χαρά πλειοψηφία έχουν, ενώ άλλοι δεν έχουν καν παράταξη!!!!

- Μέχρι και ο Ανδρέας Παπανδρέου ο πρώην του ΟΛΝΕ, γράφει από το πρωί μέχρι το βράδυ στο fb αφού άλλη δουλειά δεν έχει. Τώρα κάνει και μαθήματα για το πως πρέπει να λειτουργεί ο Δήμος Χαλκιδέων!!! Ανδρέα βάλε υποψηφιότητα για δήμαρχος, για περιφερειάρχης, για βουλευτής και για ότι βρεις μπροστά σου, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα εκλεγείς πουθενά και η μόνη σου ελπίδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

- Ανδρέα μας δουλεύεις; Χρηματοδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ το έργο της Δημοτικής Αγοράς;;;; Χρηματοδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ παρακάμψεις και οδικά έργα στην Εύβοια;;;;