Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να κάνουμε όλοι μια ευχή ώστε να σταματήσει ο πόλεμος, να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί να σταματήσει αυτή η τρέλα να σκοτώνει ο ένας τον άλλον. Μαυρίζει η ψυχή μας καθημερινά αφού δεν φτάνει ο πόλεμος του Πούτιν, έχουμε και τον πόλεμο των καναλιών, τα οποία με κάθε τρόπο, προσπαθούν να....παρουσιάζουν ακόμη και εικόνες από το παρελθόν και θέλουν να μας πείσουν πως ακόμη και οι ανταποκριτές και οι απεσταλμένοι τους, είναι μέσα στην φωτιά του πολέμου. 

- Να σταματήσει αμέσως η Δημοτική Αρχή να κλείνει τις λακκούβες στους δρόμους, για να έχουν τα παπαγαλάκια να λένε!!! Να μην κλείνουν λακκούβες λένε γιατί δημιουργούν μποτιλιάρισμα στους δρόμους και ενοχλούν τους οδηγούς. Μάλλον σύμφωνα με την άποψή τους θα πρέπει να κλείνουν λακκούβες την Κυριακή του Πάσχα και τον Δεκαπενταύγουστο!!!!

- Αλήθεια όλοι αυτοί οι δρόμοι με τις πολλές λακκούβες, είναι δημιούργημα της Βάκα; Καμιά ευθύνη δεν έχει η δημοτική αρχή Παγώνη/Καθαροσπόρη; Πότε είχαν ασχοληθεί με τους δρόμους και δεν το είχαμε καταλάβει;

- Ζητάει και τις μελέτες για τις ασφαλτοστρώσεις στο Λευκαντί ο Παγώνης. Αυτό είναι θράσος αφού στην δική του θητεία στο Λευκαντί δεν έριξε ούτε μια φτυαριά πίσσα, εκτός από ένα σημείο στα χωράφια προεκλογικά για κάποια ψηφαλάκια.

- Εκεί στα Ψαχνά, κάποιοι έχουν ξεφύγει και γράφουν ανοησίες αφού νομίζουν πως ξαφνικά έγιναν και επικοινωνιολόγοι. Σαν να μην έφτανε αυτό προσπαθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης, ενώ ξέρουν πως δεν μπορούν να επηρεάσουν περισσότερα από 150 άτομα και αυτό φαίνεται αν ρίξουμε μια ματιά στους σταυρούς προτίμησης των όποιων εκλογών.

- Ας βγάλουν όση χολή θέλουν, αλλά να μην ξεχνάνε και την στάση τα τελευταία χρόνια, αυτών που σήμερα "σπρώχνουν".  Πονάει η αλήθεια, αλλά αυτή είναι. Λαγός είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που προωθούν και αυτό το καταλαβαίνουν και τα μικρά παιδιά. Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του νυν δημάρχου κυρίου Ψαθά, είναι αυτός που θέλει 4 - 5 παρατάξεις στις εκλογές του 2023, ώστε να μην έχει έναν αντίπαλο ο δήμαρχος, αλλά να μοιραστούν οι ψήφοι που θα είναι κατά του κ. Ψαθά.