Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

...φαπούλες

 - Μπερδεύτηκε ο γνωστός Αλέξης και σηκώθηκε σήμερα πρωί πρωί και βγήκε να μαζέψει λουλούδια και να φτιάξει στεφάνι και κανείς δεν του είπε πως ο Μάρτιος ήρθε και όχι ο Μάιος!!! Αλέξη δεν είναι πρωτομαγιά σήμερα, κάνε λίγη υπομονή και καλά θα κάνεις την πρωτομαγιά να έρθεις στην Εύβοια και να βρεθείς με τον Συμεών και τον..... άλλον από την Σκύρο, για να σταθείτε στο πλευρό των εργατών, των αγροτών των κτηνοτρόφων και άλλων.

- Εντάξει εγώ έκανα κωλοτούμπα και στηρίζω τον Ψαθά, δεν πρέπει όμως να εξηγήσουν κάποιοι πως είναι δυνατόν να στηρίζουν για δήμαρχο έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει πει ούτε ένα όχι στο δημοτικό συμβούλιο; Τα ψήφισε όλα και δεν ήταν λίγες οι φορές που έκανε επιθέσεις σε συμβούλους άλλων παρατάξεων!!!! 

- Κύριοι ελάτε αν θέλετε να δούμε μήπως και κάποιοι κάνουν τον λαγό, ώστε να κερδίσει και πάλι ο Ψαθάς τις εκλογές. Την άποψή μας γράφουμε και μη θυμώνετε. Εμείς πιστεύουμε πως ο Ψαθάς καλά το πάει. Μόλις ακούσθηκε πως ο Μπουροδήμος θα είναι υποψήφιος, πρότεινε και πάλι τον κ. Ραπτάκη για πρόεδρο και τώρα ο κ. Ραπτάκης δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Τελικά μήπως ο Ψαθάς ξέρει καλά αυτούς που γυρίζουν την μπιφτέκα;;;;;;;