Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν μας φτάνουν οι εικόνες από την Ουκρανία, έχουμε και εικόνες από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι οποίες μας βγάζουν από τα ρούχα μας. Είναι απίστευτο, αλλά και τραγικό να είναι υποχρεωμένοι όσοι παρακολουθούν την συνεδρίαση να βλέπουν την αφίσα με τον Κασιδιάρη, όση ώρα μιλάει περιφερειακός ο οποίος είναι προφανώς με τον.... Κασιδιάρη και ότι αυτός εκπροσωπεί.
Κύριε Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου πρέπει αυτό να μην το επιτρέψετε την επόμενη φορά. Η όποια αφίσα είναι διαφήμιση και δεν πρέπει να την προβάλλει το κανάλι της Περιφέρειας.
Αν αυτό συνεχιστεί, τότε ο κάθε Περιφερειακός Σύμβουλος να διαφημίζει και κάποιο προϊόν. 

- Ψήφισμα κατέθεσε και η κυρία Μπατζελή, αλλά ούτε αυτό πέρασε. Κυρία Μπατζελή θα πρέπει να ξέρετε, πως όπως εσείς θέλετε τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ, υπάρχουν και οι άλλοι που θέλουν τις θέσεις του δικού τους κόμματος. Πάντως κάποια ΝΑΙ τα πήρατε, αφού ΝΑΙ είπαν ο Αναγνωστάκης και κάποιοι άλλοι.

- Τελικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αυτοί που σχεδίαζαν να αποδυναμώσουν την παράταξη Σπανού, για να ελέγχουν τα πάντα οι ΣΥΡΙΖΑίοι, πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο. 

- Ο Φάνης είναι ο εαυτός του και δεν παριστάνει κάποιον άλλον, γι΄ αυτό και Περιφερειακοί Σύμβουλοι άλλων παρατάξεων τον στηρίζουν, γιατί θέλουν να γίνουν έργα στην Περιφέρεια.

- Αλήθεια, περίμενε ο πολιτικός φίλος του Κασιδιάρη να ψηφίσουν ΝΑΙ οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην πρόταση που έγινε, για να ενισχυθούν οικονομικά οι υγειονομικοί αρνητές του εμβολίου, οι οποίοι είναι αρνητές του εμβολίου;;; Ο Φάνης το ξεκαθάρισε και μπράβο του. "Δεν θα απαντήσω καν στην πρόταση αυτής της παράταξης". Κάπως έτσι το είπε, αλλά όχι εισέπραξε και από όλους, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις.