Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

....σουτάκια

 - Φανταστείτε τι θα γινόταν αν σήμερα η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ "ξεχνούσε" να ορίσει διαιτητές στον αγώνα ΕΡΕΤΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και αύριο πήγαιναν οι ομάδες στο γήπεδο και δεν υπήρχαν διαιτητές. Χαμός θα γινόταν.  Κι όμως στο ότι δεν είχαν ορισθεί διαιτητές στους αγώνες των Μικτών ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, δεν άνοιξε μύτη!!!!! Ούτε ένα δελτίο τύπου από την ΕΠΣΕ, ούτε μια επιστολή διαμαρτυρίας προς ....την ΕΠΟ, ούτε μια αναφορά για την αδιαφορία, από κάποιους αθλητικογράφους!!!!!!

- Λένε κάποιοι πως όλα έγιναν επίτηδες για να μπορέσει να κάνει την προθέρμανσή του ο αγαπητός κύριος Βελέντζας και "να πάει ζεστός"  στον αγώνα ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ!!! Εμείς αυτό δεν το πιστεύουμε, γιατί ο κύριος Βελέντζας "είναι πάντα ζεστός", για οποιονδήποτε αγώνα.

- Τρεις δήμαρχοι δηλώνουν υποψήφιοι για να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή με μία ομάδα τους. Η κυρία Βάκα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο κύριος Ψαθάς με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ο κ. Δημητρόπουλος με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας. Αν οι τρεις κάνουν όνειρα, γιατί να μην κάνει και ο κ. Μπουραντάς με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ;;;;;;