Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας και να ξέρετε πως όποιος προκαλεί πόλεμο, όποιος σκοτώνει κόσμο, θα το πληρώσει αργά ή γρήγορα. Ο Πούτιν φοβάται και γι΄ αυτό σκοτώνει γυναικόπαιδα. Θέλει να είναι ηγέτης, βάφοντας τα χέρια του με αίμα. Αυτός είναι δολοφόνος και όχι ηγέτης. Κύριοι του ΝΑΤΟ, της ΕΕ. των ΗΠΑ, αφήστε τα λόγια και προχωρήστε σε πράξεις. Αν θέλετε μπορείτε ΤΩΡΑ να.... σταματήσετε τον δολοφόνο. Κάντε το γιατί δεν πάει άλλο. Δεν είναι χώρα του η ΟΥΚΡΑΝΙΑ. 

- Όσοι ηγέτες άλλων κρατών δεν σταθούν στο πλευρό της Ουκρανίας, δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν για Δημοκρατία, για Ελευθερία και για Ανθρώπινα Δικαιώματα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά της. Πρέπει να βρεθούν όλα τα κράτη εκεί και να "χτυπήσουν" τα συμφέροντα της Ρωσίας.

- Στην Ελλάδα έχουμε έναν ξεκάθαρο Μητσοτάκη υπέρ της Ουκρανίας, ενώ ο Αλέξης δήλωνε πως είναι και με τους Ρώσους και με τους Ουκρανούς, αν και κατήγγειλε τον Πούτιν. Αλέξη οι Έλληνες δεν θα πάψουν ποτέ να είναι Έλληνες και θα καταδικάζουν πάντα την όποια εισβολή σε όποιο κράτος.

- Αλήθεια τι έγιναν όλες και όλοι αυτοί που όταν κάνουν επιθέσεις και εισβολές οι Αμερικανοί, είναι όλοι μέρα σε πορείες και διαδηλώσεις; Τώρα που οι Ρώσοι έκαναν επίθεση και θέλουν κατοχή της Ουκρανίας γιατί χάθηκαν;

- Βγάζουν ανακοινώσεις και ζητάνε άλλα αντ΄ άλλων. Να φύγουν λέει οι βάσεις από την Ελλάδα, να μην βοηθήσει η Ελλάδα την Ουκρανία και ούτε κουβέντα για τους δολοφόνους Πούτιν κλπ!!!! Τι έγινε λοιπόν; Όταν σκοτώνουν οι Ρώσοι γυναικόπαιδα είναι πράξη ειρήνης;;;