Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και τον Σύλλογο «Χαραυγή»

Συνάντηση με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Παππά και με τον Πρόεδρο και μέλη του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Χαραυγή» πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το ευαίσθητο και ιδιαίτερο ζήτημα της άναρχης κι αυθαίρετης εγκατάστασης ομάδων Ρομά και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί στην περιοχή.
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας, η ανάγκη ....απομάκρυνσης των αυθαίρετων δομήσεων, οι άνομες συνδέσεις υδροδότησης και ηλεκτροδότησης, καθώς και τα φαινόμενα παραβατικότητας, που αυξάνονται διαρκώς. 
Ο Συντονιστής κ. Παππάς ενημέρωσε τον Σύλλογο για την άριστη συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, καθώς και για τις άμεσες ενέργειες που θα γίνουν από κοινού, σε συνεργασία πάντα και με τους κατοίκους της περιοχής, για την επίλυση του προβλήματος.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Χαλκιδέων κ. Κώστας Ζέρβας.