Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα, καλή χρονιά και να είναι δημιουργικό και γεμάτο υγεία το 2023. Πάει ο παλιός ο χρόνος. Έκανε και αυτός τον κύκλο του και έδωσε τη θέση του στο νέο χρόνο. Έτσι είναι η ζωή, Φεύγει ο ένας και έρχεται ο άλλος. Μπορεί το 2022 να μην ήταν και η καλύτερη χρονιά, αλλά να λέμε ένα ευχαριστώ και να δοξάζουμε τον Θεό, αφού είμαστε ακόμη ζωντανοί. Χρόνια πολλά λοιπόν και καλή.... χρονιά.

- Το apopsignomi συνεχίζει την πορεία του και δεν αλλάζει τις αρχές του για το νέο έτος. Πάντα με άποψη για τον αθλητισμό, την πολιτική, την αυτοδιοίκηση και την κοινωνία γενικότερα.

- Δεν θα κάνουμε κανέναν απολογισμό για το 2022, γιατί απλά δεν θέλουμε να αποδείξουμε σε κανέναν κάτι. Δικαιωθήκαμε φίλες και φίλοι, γιατί ότι γράψαμε, αφού η άποψή μας δεν ήταν προϊόν συναλλαγής, ούτε και δημοσίων σχέσεων. 

- Όλοι μιλούσαν για Εθνικές Εκλογές μέσα στο 2022, και εκλογές δεν είχαμε. Τώρα λένε πώς θα έχουμε εκλογές το 2023!!!!! Τώρα είναι βέβαιο πως θα έχουμε εκλογές, αλλά αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.

- Στο ποδόσφαιρο πλήρης δικαίωση. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ πρωταθλητής, ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ δεν τα κατάφερε, η ΕΡΕΤΡΙΑ με πρόεδρο την κυρία Ελεντινα Πράσσου "πλήρωσε" την έπαρση της προέδρου, ενώ το μεγάλο μπαμ έγινε με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Όταν ο κ. Βαγιάννης μιλούσε για άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, εμείς μιλούσαμε για υποβιβασμό, αφού γινόταν παιδικά λάθη και τελικά δικαιωθήκαμε.

- Στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Βάκα προχωρά πολύ ενισχυμένη, την ώρα που όλοι οι άλλοι ψάχνουν σανίδα σωτηρίας. Την πολέμησαν Παγώνης, Καθαροσπόρης και Καλαθέρης, αλλά όχι μόνο δεν την κέρδισαν, αλλά έχασαν και αυτά που είχαν.

- Σήμερα θα έχουμε και την παραίτηση και των τελευταίων μελών που απέμειναν στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Αύριο Τρίτη θα έχουμε νέο ΔΣ με στόχο η ομάδα να μην αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στην συνέχεια να ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.