Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι να γράψω τώρα εγώ για τα όσα συνέβησαν χθες στην ΓΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ;
Φαίνεται πως η όλη κατάσταση πλήγωσε τον κύριο Αυλωνίτη και όχι μόνο και ακούσθηκαν αυτά που δεν έπρεπε να ειπωθούν.
Το τι έκανε η προηγούμενη διοίκηση έχει κριθεί και κακώς χθες έγιναν αναφορές στο παρελθόν, ενώ καμία αναφορά δεν έγινε στα όσα έχουν ακουσθεί για την περίοδο από τον Σεπτέμβριο..... μέχρι και το τέλος του 2022.
Κατανοώ την πικρία αλλά αυτά δεν ακούστηκαν από τα καφενεία, αλλά από μέλη της διοίκησης και έπρεπε να απαντηθούν. Τα μέλη της διοίκησης Αυλωνίτη δεν τα επέλεξε η διοίκηση Καρλατήρα, αλλά ο κ. Αυλωνίτης και ο κ. Λάμπρου.
Αγαπητέ Αντώνη, χθες θα έπρεπε να γινόταν αυτό που δεν έγινε ούτε στην συνέντευξη τύπου, ούτε και στην προηγούμενη "άτυπη Γενική Συνέλευση".
Έπρεπε να γίνει ενημέρωση για τα πόσα τελικά χρήματα μπήκαν στο ταμείο της ομάδας και με πρωτοβουλία ποιών μελών της διοίκησης.
Επειδή ακόμη και χθες στην ΓΣ παιζόταν καθυστερήσεις και υπήρχε κίνδυνος να μην γινόταν ούτε οι εκλογές, κάποιοι άφησαν στην άκρη τον οικονομικό απολογισμό.
Αγαπητέ Αντώνη, γνώριζα από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια που έκανες για να έχει διοίκηση ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Έχω γράψει πως ο Αυλωνίτης είναι χρήσιμος για την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν είχε άλλες επιλογές για ένα καλό ΔΣ.
Το διοικητικό συμβούλιο που είχε το τιμόνι της ομάδας από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχρι και χθες, δυστυχώς με ανακοινώσεις του, πλούτιζε το περιτύλιγμα και όχι την ουσία.
Δεν ήθελε να παραδεχθεί τα λάθη του και δεν έκανε ποτέ αυτά που έλεγε με τις ανακοινώσεις.
Τελευταίο μεγάλο λάθος ήταν και η ανακοίνωση που έλεγε πως με απόφαση του ΔΣ θα οριζόταν ορκωτοί λογιστές για να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου.
Αυτό δεν έγινε και δεν είπανε ποτέ το γιατί.
Καλά έκαναν και δεν προχώρησαν σε κάτι τέτοιο, αλλά έπρεπε να μην είχαν προχωρήσει στην ανακοίνωση.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα οποία θα μπορούσα να αναφερθώ, αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος.
Ο αγαπητός κύριος Αντώνης Αυλωνίτης, θα πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσει για τα λάθη και τις αστοχίες της δικής του διοίκησης και για την οποια στάση όλων των μελών του ΔΣ.
Θα πρέπει να πει δημόσια το τι έκανε ο ίδιος και το τι έκαναν οι συνεργάτες του.
Καλή χρονιά