Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι να σου κάνει ο μπάρμπα Στέλιος, όταν σου τα γράφει και δεν τα καταλαβαίνεις;
Κανείς δεν μπορεί να δηλώνει παράγοντας στο ποδόσφαιρο αν δεν μπορεί να κρατάει ισορροπίες και να έχει τον σεβασμό όλων.
Διαφορετικές απόψεις θα έχουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει ο καθένας ότι θέλει.
Εγώ με τον κ. Αντώνη Αυλωνίτη έχουμε μια ειλικρινή σχέση και λέμε αλήθειες.
Αυτό δεν αφορά κανέναν άλλον και προσωπικά δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν.
Ο κ. Αυλωνίτης δεν υπήρξε ποτέ διοικητικός και λογικό είναι το.... κομμάτι αυτό να το είχαν αναλάβει άλλοι.
Ο κ. Αυλωνίτης εκτέθηκε γιατί απλά συνεργάτες του δεν είχαν ούτε μυρωδιά από διοίκηση και το ταμείο του σωματείου. Όταν επίσημα δηλώνεις πως είχες έσοδα από χορηγίες, διαφημίσεις κλπ περίπου 70.000 ευρώ, σε καμία περίπτωση δεν λες πήρα 70.000 ευρώ ξόδεψα 71.000 ευρώ και δεν έχω ούτε ευρώ.
Κυρίες και κύριοι όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο τους νόμους και τους κανόνες, γελάνε και  με το δίκιο τους.
Όσοι μιλούσαν για διαφάνεια θα έπρεπε να είχαν φροντίσει ώστε τα χρήματα, να μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό και μέσα από τον λογαριασμό να πληρωνόταν όσοι έπρεπε να πληρωθούν.
Μια ερώτηση. Ποιο είναι το διαφημιστικό γραφείο το οποίο πήρε την προμηθειά του από διαφημίσεις ή χορηγίες που έφερε στην ομάδα;
Ξέρετε την διαδικασία με την οποία λειτουργεί ένα διαφημιστικό γραφείο;
Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Ο Αυλωνίτης "είναι μανούλα" για κάποιο σωματείο και μπορεί να κάνει "παπάδες". Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Ο ίδιος κάνει το λάθος και μπερδεύει τα διοικητικά με το αγωνιστικό κομμάτι.
Στο τέλος βγαίνει και λάθος. Αγαπητέ Αντώνη δυστυχώς δεν είχα τον χρόνο να σε δω από κοντά και να τα πούμε. Δεν σου φταίνε φίλε, ούτε οι πρώην ούτε οι νυν.
Φταίνε απλα οι συνεργάτες σου, οι οποίοι δυστυχώς ή δεν γνώριζαν ή είχαν κακούς συμβουλάτορες.
Αγαπητέ Αντώνη, ο κ. Σπύρος Λάμπρου, είχε προφανώς την άποψη πως με συνεχείς ανακοινώσεις και με το κλισέ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και άλλα πολλά, θα προσέλκυε χορηγούς.
Τα δελτία τύπου δεν παρουσίαζαν την πραγματική εικόνα του σωματείου και αυτό φαινόταν.
Υποδεχθήκατε την κυρία Φραντζεσκάκη με τα καλύτερα λόγια και της αναθέσατε τις δημόσιες σχέσεις και την κοινωνική πολιτική ή όπως αλλιώς το λέγατε και εντελώς ξαφνικά την θέση αυτή την παίρνει ο κ. Λάμπρου!!!!!
Σε ανακοίνωσή σας γράψατε πως πήρατε απόφαση να ορισθούν ορκωτοί λογιστές!!!!!
Αλήθεια γιατί δεν το κάνατε;
Ο ταμίας κύριος Μπέτσας δεν κατέθεσε επίσημα οικονομικό απολογισμό και υπογεγραμμένο από την εξελεγκτική επιτροπή με εισήγηση προς την Γενική Συνέλευση.
Δεν είναι άπειρος ο κ. Μπέτσας αφού εκτός από ταμίας στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ ήταν και είναι μέλος Εξελεγκτικής στο ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΎ.
Ο κ. Μάντης με δηλώσεις του προκάλεσε και ήταν λάθος του. Ας μας επιτρέψει μια ερώτηση.
Κύριε Μάντη, ήσασταν στην αποστολή με την ομάδα για τον αγώνα με την ομάδα της Πάργας. Ακούσατε κάποιον να λέει για τον αγώνα με την ΦΗΚΗ;
Το ερώτημα αυτό δεν θα απαντηθεί ποτέ.
Φίλε Αντώνη Αυλωνίτη, τα υπόλοιπα από κοντά.