Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

..... φαπούλες

 - Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, οφείλουμε να γράψουμε πως και ο πρόεδρος κύριος Αυλωνίτης και ο Γραμματέας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ. Λάμπρου μας τηλεφώνησαν και μας κάλεσαν στην συνέντευξη τύπου που έχει ορισθεί για σήμερα το απόγευμα Τους ευχαριστήσαμε και απλά τους εξηγήσαμε πως οικογενειακοί λόγοι, λόγοι που έχουν να κάνουν με την υγεία δικών μας ανθρώπων, δεν μας επιτρέπουν να.... βρεθούμε μακριά από το σπίτι μας.

- Έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια και σίγουρα υπάρχει σ' αυτό και η έκπληξη. Θα δούμε αν υπάρχει έκπληξη στα πρόσωπα που θα είναι υποψήφιοι ή στις απουσίες;;;;;;

- Τα προβλήματα της Εύβοιας πάντως βρίσκουν την λύση τους, αφού τα φρόντισε η κυρά Σοφία η οποία πέρασε 2 - 3 φορές από την κάθε περιοχή. Την πρώτη φορά έκανε καταγραφή, την δεύτερη ενημέρωσε για την εξέλιξη της λύσης του προβλήματος, την τρίτη φορά ανακοίνωσε στους βόρειους πως λύθηκαν τα προβλήματα του Νότου και σειρά θα πάρουν τα δικά τους. Την τέταρτη φορά θα ανακοινώσει στους νότιους πώς λύθηκαν τα προβλήματα των βόρειων. Πέμπτη φορά δεν θα υπάρξει, αφού αυτή την φορά θα πάνε στην κάλπη οι ψηφοφόροι του βορρά και του νότου και θα "ξεχάσουν" να σταυρώσουν την κυρία Σοφία.