Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Χρόνια πολλά και χρόνια καλά. Τρίτη σήμερα και ο μήνας έχει 3 και όχι 13, για να αρχίσουμε να μιλάμε για γρουσουζιές. Για να δούμε αν θα είναι και τυχερή μέρα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ ο οποίος λένε πως από σήμερα το βράδυ θα έχει νέα διοίκηση. Στο Δήμο πάντως δήμαρχο δεν αλλάζουμε. Συνεχίζουμε με Έλενα Βάκα, αρέσει .....δεν αρέσει σε κάποιους κυρίους και κάποιες κυρίες.

- Σπύρο καλημέρα. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε αυτά που ακούμε και διαβάζουμε. Το τι είναι νόμιμο και τι όχι δεν το ξέρει μόνο το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά και πολλοί άλλοι. Την πρώτη απόφαση που θα έπρεπε να πάρει το απερχόμενο ΔΣ ήταν το αν είναι νόμιμη ή όχι η συμμετοχή κάποιων μελών στο ΔΣ.

- Σπύρο όποιος μιλάει συνεχώς για νομιμότητα πρώτα αποφασίζει και μετά κάνει τα επόμενα βήματα.

- Αλήθεια γιατί όλοι ενδιαφερόμαστε για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ; Πόσα χρόνια ενδιαφερόμαστε όλοι αυτοί που μιλάμε για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Αυτή η ομάδα εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες είναι διοικητικά στα μαύρα της τα χάλια, εκτός από κάποιες αναλαμπές.

- Για ποιες αγάπες μιλάμε. Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν έχει ποδοσφαιριστές και αυτοί που θα εμφανισθούν θα είναι όλοι απροπόνητοι. Έχει αυτή την στιγμή η ομάδα ψυχολογία; Έχει αυτή την στιγμή χρήματα;

- Τελικά στελέχη της Δημοτικής Παράταξης Παγώνη έχουν προσχωρήσει ανεπίσημα στην παράταξη του κυρίου Σπύρου. Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι λένε πως δεν θα είναι υποψήφιοι αν τελικά είναι υποψήφιοι και ο κ. Παγώνης και ο κ. Σπύρου ή και ο κ. Ανδρέου.

- Αυτοί κύριε Σπύρου έχουν δίκιο, γιατί 2-3 υποψήφιοι από τον ίδιο χώρο, δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν πως θα έχουν την παραμικρή ελπίδα. Και κάτι ακόμη κύριε Σπύρου. Με τα ίδια παλιά υλικά δεν χτίζεις κάτι νέο αλλά δημιουργείς κάτι δοκιμασμένο και το οποίο έχει κριθεί από τους δημότες.