Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα πρόεδρε

 - Κανείς δεν αμφισβητεί και ποτέ, την προσφορά του κυρίου Βασίλη Ταρνανά στην αγαπημένη του ομάδα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν έχει ανάγκη ο πρόεδρος για προσωπική προβολή και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
Εμείς ήμασταν πάντα στην μαύρη λίστα των διοικούντων τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πάντως ποτέ στην πλευρά που είχαν τα "καλά παιδιά".
Το ίδιο θα συμβεί και τώρα και δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι' αυτό.
Το πρόβλημα όλων είμαστε εμείς και αυτό μας το επιβεβαίωσε χθες γνωστός "Χαλκιδάρας" ο οποίος βρίσκει τον τρόπο να είναι πάντα...... δίπλα στην εκάστοτε διοίκηση ως χειροκροτητής.
Τηλεφώνησε και μας είπε: "Αφήστε ήσυχη την διοίκηση να κάνει την δουλειά της. Σταματήστε να γράφετε για την ομάδα. Ξέρουμε καλύτερα από εσάς πως θα βοηθήσουμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ και την νέα διοίκηση. Αν δεν σταματήσετε θα σας σταματήσουμε με άλλον τρόπο "!!!!!!
Μεγάλε χειροκροτητή, δεν αλλάζεις εσύ. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Πριν λίγες μέρες ήσουν χειροκροτητής της διοίκησης Αυλωνίτη και τώρα χειροκροτητής της διοίκησης Φραντζεσκάκη. Είσαι μόνο για βαβούρα και φωτογραφίες.
Μάθε λοιπόν για να ξέρεις.
Εμείς καθαρά και δημόσια οδηγησαμε την διοίκηση Αυλωνίτη σε παραίτηση, γιατί απλά η κατάσταση είχε ξεφύγει και ήταν ανεξέλεγκτη. Δεν κρύψαμε ποτέ και τίποτα από τον κύριο Αυλωνίτη και τον κύριο Λάμπρου. Προσωπικά τους ενημερώσαμε και προς τιμή τους παραιτήθηκαν και έτσι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απέφυγε τις περιπέτειες και τα αδιέξοδα.
Αν τώρα η κυρία Φραντζεσκάκη και ο κ. Ταρνανάς, θέλουν να μην γράφουμε για την ομάδα και έδωσαν εντολή σ' εσάς να μας πείτε τα όσα μας είπατε, δηλώνουμε πως εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας χωρίς να ζητήσουμε την άδεια κανενός.
Άκουσε μεγάλε κωλοτούμπα για να ξέρεις.
Εσύ δεν θα τολμήσεις ποτέ να πεις αλήθειες και θέλεις πάντα να παριστάνεις τον παράγοντα.
Σεβόμαστε τον κύριο Ταρνανά και κρατάμε πάντα τον λόγο μας.
Αν όμως είναι αλήθεια πως αυτή η διοίκηση με το καλημέρα προσπαθεί να κλείσει το δικό μας στόμα, αποδεικνύει πως κάνουμε καλά την δουλειά μας.
Απευθυνόμαστε προσωπικά στον κύριο Βασίλη Ταρνανά, αλλά και στην κυρία Φραντζεσκάκη και γράφουμε, πως το πρόβλημα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν πάντα οι παρατρεχάμενοι και οι δήθεν "Χαλκιδάρες".
Αν συνεχίσουν ως παρατρεχάμενοι και της σημερινής διοίκησης, τότε εμείς θα είμαστε απέναντι.
Ο κ. Ταρνανάς τους ξέρει και μάλιστα πολύ καλά.
Εμείς θα προστατέψουμε το δικαίωμα του να γράφουμε την άποψή μας και αυτό ξέρουμε να το κάνουμε καλά.
Όποιος θέλει να στηρίξει τα συμφέροντα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να τα στηρίξει με αλήθειες και όχι με ψέματα.
Ο κ. Ταρνανάς να μην επιτρέψει σε κανέναν δικό του άνθρωπο να προσπαθεί να κλείσει το δικό μας στόμα, γιατί ξέρει πως δεν είμαστε από αυτούς που θα φοβηθούν και θα σταματήσουν.
Την καλημέρα μας και ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατί ο κόσμος την αλήθεια θα την μάθει και είναι πραγματικά πολύ σκληρή για κάποιους.