Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

...... φαπούλες

   - Ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός γνωρίζει πως στις εκλογές του 2023 θα έχει αντιπάλους, όπως και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Τον Φάνη δεν τον απασχολεί το ποιοί θα είναι οι άλλοι υποψήφιοι, αλλά το πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα επικοινωνήσουν καλύτερα το έργο που έχουν κάνει. Λένε κάποιοι πως ο κ. Μαρκόπουλος θα είναι αυτός ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στον Φάνη την Β' Κυριακή των εκλογών. Κύριοι αυτό θα ήταν η χαρά του Φάνη, αφού όπως όλοι ξέρουν πως ο κ. Μαρκόπουλος υπηρέτησε.... ως αρχηγό τον κ. Καμμένο, αλλά και τον κ. Σαμαρά, τους οποίους όπως λένε "οι αλλες δημοκρατικές δυνάμεις" δεν τους πάνε ούτε με σφαίρες!!!!!!

- Κύριε Γαλάνη τα σχολεία θ' ανοίξουν και πάλι την Δευτέρα και τελικά θα πρέπει να δούμε αν έγινε κάτι που θετικό ή τα παιδιά θα διασχίζουν τον κεντρικό δρόμο του Βασιλικού, ο οποίος μας συνδέει με την Νότια Εύβοια, με τα πόδια.

- Αλήθεια κύριε Γαλάνη, έγινε όλο αυτό το διάστημα κάποιος έλεγχος στα σχολικά για να δείτε αν τηρούν την σύμβαση; Πληρούν άραγε τις προϋποθέσεις τα λεωφορεία; Το ρωτάμε γιατί ξέρουμε τι συμβαίνει.

- Επειδή ίσως μας κατηγορήσουν πως ενδιαφερόμαστε για τα δικά μας παιδιά, απαντάμε. Σας έχουμε πει κύριε Γαλάνη πως τα δικά μας τα παιδιά δεν θα ξαναμπούμε σε σχολικό κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν. Αν χρειασθεί θα γράψουμε περισσότερα για τις εξυπηρετήσεις!!!!! Λοιπόν αν δεν έχουμε επίσημη τοποθέτηση - απάντηση τότε ξέρουμε την διαδικασία που θα ακολουθήσουμε.

- Είμαστε πάντα δίπλα στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας κυρίου Φάνη Σπανού, χωρίς ανταλλάγματα και θέσεις. Τον στηρίξαμε και θα τον στηρίξουμε και ζητάμε πλέον την προσωπική του παρέμβαση για το θέμα της ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.