Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Το γεγονός της χθεσινής ημέρας ήταν η εκλογή νέας διοίκησης στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Σημαντικό το γεγονός και το έκανε σημαντικότερο η παρουσία του πρώην προέδρου κυρίου Βασίλη Ταρνανά και η συμμετοχή του στην νέα διοίκηση με πρόεδρο την κυρία Φραντζεσκακη. Σε αυτή την Γενική Συνέλευση ακούσθηκαν και πράγματα που δεν έπρεπε να ακουσθούν, αλλά έχουμε πλέον συνηθίσει αυτές.... τις καταστάσεις, στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ.

- Τώρα όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή και πάντα με στόχο την παραμονή της ομάδας στην Γ' Εθνική. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι και θα ενσωματωθούν αμέσως. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η νέα διοίκηση έχει συζητήσει ήδη με κάποιους ποδοσφαιριστές και θα ολοκληρώσει σύντομα την ενίσχυση της ομάδας.

- Αλλάζει το σκηνικό στους περισσότερους δήμους της Εύβοιας και όλα δείχνουν πως θα έχουμε πραγματικές μάχες και σφοδρή αντιπαράθεση κατά την προεκλογική περίοδο και μέχρι την ώρα της κάλπης. Στους δήμους όλοι γνωρίζουν τα φαβορί, αλλά αμφισβητούν όλοι το ποιός υποψήφιος θα περάσει στην Β' Κυριακή για να αντιμετωπίσει τους νυν δημάρχους.

- Στον μόνο δήμο που όλοι ξέρουν τον πρώτο και τον δεύτερο και είναι σίγουροι πως Ψαθάς και Μπουροδήμος θα είναι οι αντίπαλοι και σίγουρα θα έχουμε Β' Κυριακή, ιδιαίτερα αν εκτός από τους δύο και το ΚΚΕ, θα έχουμε και τέταρτο ψηφοδέλτιο.

- Κάτι τρέχει στον Δήμο Χαλκιδέων και έχει να κάνει με έλεγχο για θέμα που είχε προκύψει όταν διοικούσαν τον Δήμο οι κύριοι Παγώνης/Καθαροσπόρης. Λέτε να έχουμε πορίσματα μέσα στην προεκλογική περίοδο;

- Αν πάντως συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα μιλάμε για παράνομες απ' ευθείας αναθέσεις, αλλά για παράνομες χρηματοδοτήσεις. Θα έχουμε δηλαδή παράβαση καθήκοντος. 

- Όταν τα μυαλά οπαδών παίρνουν αέρα και πιστεύουν πως η ομάδα τους έγινε ομαδάρα, πάνε εκδρομή στα Γιάννινα και μαζί με το κρύο, τρώνε και μια σφαλιάρα και δεν επιστρέφουν απλά παγωμένοι, αλλά κατεψυγμένοι.