Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

  - Χύμα και τσουβαλάτα τα γράφαμε πάντα, χύμα και τσουβαλάτα θα τα γράψουμε και σήμερα και ας θυμώσουν όλοι.
Για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε πως οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν έχουν καταλάβει πως αυτά που λένε δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Κύριοι κάνατε μια προσπάθεια και μπράβο σας.
Στο μενού αυτής της προσπάθειας ήταν το να λέτε συνεχώς για τους προηγούμενους.
Μέγα λάθος.
Το έχουμε ξαναγράψει. Οι προηγούμενοι παρέδωσαν μια ομάδα..... πρωταθλήτρια και με άνοδο στην Γ' κατηγορία. Αυτή ήταν η προίκα που σας άφησαν και αυτό ήταν που σας οδήγησε κι εσάς να θέλετε την ομάδα.
Τώρα τι θα αφήσετε πίσω σας εσείς;
Μπορεί να λέτε πως η ομάδα έχει 20 δελτία, αλλά δεν λέτε πως τα δελτία δεν παίζουν μπάλα και πως αυτά τα είχατε κι εσείς στους αγώνες της ομάδας και φτάσαμε στην εντός έδρας ήττα από ΠΟ ΦΗΚΗΣ και στον διασυρμό από την ομάδα της Πάργας με το τραγικό 7-0 για το οποίο μπορεί να χάρηκαν μόνο όσοι το έπαιζαν σε κάποια πλατφόρμα στοιχήματος στην οποία έδινε 45 απόδοση για πάνω από 6 γκολ!!!!!!
Τι άλλο αφήσατε πίσω σας;
Αφήσατε στον αέρα την κατηγορία πως μέλος της παρέας έστησε μαζί με δύο ποδοσφαιριστές αγώνα στον οποίο η ομάδα έχασε με εκκωφαντικό τρόπο μέσα στα λίγα πρώτα λεπτά.
Είναι δυνατόν να λέτε πως αν δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση θα συνεχίσετε;
Η αλήθεια είναι μόνο μία και δεν χωράνε παρερμηνείες.
Η διοίκηση τα μέλη της οποίας εσείς επιλέξατε δεν υπάρχει.
Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύει όπως θέλει τους κανονισμούς και τους νόμους, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
Όποιος αγαπάει τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ δεν τον οδηγεί σε αδιέξοδο.
Στηρίζει μια ζωή την ομάδα.
Αυτό αποδεδειγμένα δεν το είχαν κάνει τα περισσότερα μέλη της διοικησή σας, αφού σχεδόν 20 χρόνια δεν περνούσαν ούτε έξω από το γήπεδο και δεν ήταν ούτε καν ενεργά μέλη της ομάδας.
Κυρίες και κύριοι της απερχόμενης διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εγώ δεν τα γράφω σήμερα αυτά. Αυτή την άποψή μου την μετέφερα πολύ νωρίς και στον πρόεδρο και στον γραμματέα.
Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά πως είναι δυνατόν να είναι στο ίδιο τραπέζι δύο άνθρωποι, όταν ο ένας κατηγορεί τον άλλον για στήσιμο αγώνα;
Άκουσα τον κύριο Αυλωνίτη και τον κύριο Λάμπρου να λένε πως κάποια στιγμή αν χρειασθεί θα μιλήσουν. Κύριοι μιλήστε και τώρα. Αν κάποιος έβλαψε την ομάδα πείτε το.
Πάντως την έβλαψαν τα όσα συκοφαντικά έλεγαν άνθρωποι που είναι φίλοι σας και οι οποίοι είναι δίπλα σας ακόμη και σήμερα.