Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Είμαι εδώ κι ευχαριστώ τον Θεό.
Θα συνεχίσω και το 2023 όπως και τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς να έχω στόχο τις δημόσιες σχέσεις και τα καλά λόγια.
Ενόχλησα πολλούς και το 2022, αλλά έγραφα αλήθειες και απλά δεν τους βόλευαν. 
Τελευταία περίπτωση η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Μιλούσα μόνο με τον κύριο Αυλωνίτη και τον κύριο Λάμπρου και τους έλεγα πάντα αλήθειες. Πίστευαν πως θα τα κατάφερναν, αλλά όπως είχα γράψει δεν θα μπορούσαν να..... συνεχίσουν, γιατί απλά αυτή η διοίκηση είχε περιτύλιγμα, αλλά δεν είχε περιεχόμενο.
Στήριξε τα πάντα, στο να λέει συνεχώς πως δεν παρέλαβε τίποτα.
Δυστυχώς θα έπρεπε να ξέρουν πως όταν αναλαμβάνεις κάτι, πρέπει να το οδηγήσεις σωστά. Δεν τους πίεσε κανείς. Δύο μήνες και παραπάνω προσπαθούσαν να συμπληρώσουν ΔΣ  και δεν τους επέβαλλε κανείς κανέναν.
Μιλούσαν για νομιμότητα, ενώ δεν την τήρησαν οι ίδιοι.
Θα μπορούσα να γράφω κάθε μέρα για όλα αυτά και να μην μπορεί επίσημα να απαντήσει κανείς. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος. Η όποια νέα διοίκηση δεν παραλαμβάνει ομάδα η οποία μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα. Παραλαμβάνει μια ομάδα χωρίς προπονητή, χωρίς φροντιστή, χωρίς τίποτα απολύτως.
Όλα από την αρχή δηλαδή.
Λένε και ξαναλένε πως δεν χρωστάει η ομάδα.
Ας μην παίρνουν και όρκο.
Μέχρι και σήμερα είναι διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές λένε πως είναι απλήρωτοι για τον Δεκέμβριο. Φαντάζομαι πως το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή και για όλους. Αν είναι αλήθεια, τότε η νέα διοίκηση θα πρέπει μέσα σε 4-5 μέρες να δημιουργήσει ομάδα, να πληρώσει χρέη και να εξασφαλίσει την αποστολή στον αγώνα της Κυριακής
Κύριοι εγώ πιστεύω πως αν η οποια νέα διοίκηση λειτουργήσει ποδοσφαιρικά, θα τα καταφέρει.