Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

...... σουτάκια

 - Σήμερα στις 15:00 αρχίζουν οι αγώνες για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Εύβοιας, εκτός από τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ο οποίος θ' αρχίσει στις 17:00. Έχουμε όμως στις 13:00 και τον αγώνα Β' κατηγορίας ΖΑΡΑΚΕΣ-ΣΚΥΡΟΣ και τον αγώνα Γ' κατηγορίας ΠΑΟ ΚΑΝΉΘΟΥ - ΘΎΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ στις 15:45 στου Καλαμακιδη. Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες .....καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και άλλα προβλήματα.

- Λένε αυτοί που κάτι παραπάνω ξέρουν, πως στον πάγκο του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ θα επιστρέψει και πάλι ο κ. Ζουρούδης ως προπονητής. Εμείς αυτιά δεν χαϊδεύουμε και θα γράψουμε πως δεν είναι αυτή η σωστή απόφαση. Ο κ. Ζουρούδης καλώς ή κακώς έχει παραιτηθεί κα έχει επανέλθει τουλάχιστον 3 φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.  Συναισθήματα δεν χωράνε στο ποδόσφαιρο και σίγουρα έχει και ο ίδιος ευθύνες για την κακή εικόνα της ομάδας στους αγώνες με ΦΗΚΗ και ΠΑΡΓΑ. Έχει ευθύνη για το ντροπιαστικό 7-0.

- Κυρίες και κύριοι του νέου ΔΣ η ομάδα γύρισε σελίδα και δεν πρέπει συναισθηματικοί λόγοι να επαναφέρουν τον κύριο Ζουρούδη. Φυσικά θα περιμέναμε και από τον ίδιο να μην αποδεχθεί την πρόταση, γιατί η δική μας άποψη είναι πως το χαρτί Ζουρούδη κάηκε.

- Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, αλλά έχουμε υποχρέωση να γράψουμε την άποψή μας. Την απόφαση θα την πάρουν οι διοικούντες και ο κύριος Ζουρούδης και θα κριθούν.