Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

...... σουτάκια


 - Το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας στην Εύβοια πάει για την 13η αγωνιστική με τον αγώνα ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ. Είναι νωρίς ακόμη για να ξεχωρίσουμε τον πρωταθλητή, αλλά αν την Κυριακή δεν χάσει ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, τότε δύσκολα θα τον γκρεμίσουν από την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ μετά από αυτόν τον αγώνα θα έχει στην έδρα του τον ΑΟΝΑ και εκτός έδρας τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Ο ΑΟΝΑ θα έχει.... εκτός έδρας και τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στην έδρα του και τους δύο.

- Αυτή την στιγμή ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έχει 36 βαθμούς, ο ΑΟΝΑ 34 και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΌΣ 28. Ο ΑΟΝΑ για πολλούς είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά κατά την προσωπική μας άποψη, έχει ένα θέμα, το οποίο μπορεί να του κοστίσει ακριβά. Δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια και τα ίδια, για να μην γίνουμε γραφικοί. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έχει έναν προπονητή, τον οποίο αν τον είχε ο ΑΟΝΑ, θα είχε κατακτήσει από πολύ νωρίς το πρωτάθλημα.

- Φωνάζει ο ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ για την διαιτησία, αλλά όπως λέει κι ο λαός, στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε. Δεν είδαμε τον αγώνα και δεν έχουμε άποψη για την διαιτησία του κυρίου Γκάτσου. Αν εχουν βάση τα όσα λένε οι της Δροσιάς, τότε έχουμε μπει στον χορό της εξυπηρέτησης με στόχο την ψήφο του κάθε σωματείου. 

- Υπάρχει πάντως θέμα με την διαιτησία στην Εύβοια, αφού οι διαιτητές έχουν χωριστεί σε καλά και κακά παιδιά, σε ελεγχόμενους και μη ελεγχόμενους. Δυστυχώς οι διαιτητές στην Εύβοια, στην πλειοψηφία τους, δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο και το μόνο που τους έχει απομείνει, είναι το να "κάνουν αυτό που πρέπει", για να παίζουν παιχνίδια στα τοπικά.

- Μετά τα όσα διαβάσαμε στην ανακοίνωση της ΔΡΟΣΙΑΣ, δύο λύσεις υπάρχουν για την ΕΠΣ ΕΎΒΟΙΑΣ. Η λέει αλήθειες η Δροσιά και "τελειώνει" ο διαιτητής ή λέει ψέματα η ομάδα και "τελειώνει" αυτή.

- Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας και της ΕΠΣΕ θα έρθουν και χειρότερα. Σας το έχουμε γράψει εδώ και καιρό. "Με μέσον" σφυρίζουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι διαιτητές. Δεν έχουν τα προσόντα, αλλά δεν έχετε και άλλους, επειδή είναι επιλογή σας, ώστε να έχουν πολλά παιχνίδια τα πουλεν σας.