Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο με υγεία. Ελπίζουμε μετά και τον Αγιασμό των υδάτων να μας φωτίσει όλους ο Θεός και να βρούμε τον δρόμο μας. Σήμερα και αύριο έχουμε αγωνιστική δράση στην Εύβοια με αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, ενώ ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ θα πάει στην Λευκάδα να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ. Τον δικό της προεκλογικό αγώνα δίνει η κυρία Σοφία μας η οποία επιλέγει .....γνωστά καφέ στις πόλεις της Εύβοιας για συναντήσεις με τον κόσμο. Στην αρχή ξεκίνησε για συναντήσεις με την νεολαία, αλλά μετά είπε πως είναι καλεσμένοι όλοι.

- Εμείς έχουμε γράψει την άποψή μας και πιστεύουμε πως όχι πρώτη θέση δεν θα δει η κυρία Σοφία, αλλά θα είναι εκτός 3άδας. Οι Νεοδημοκράτες της Εύβοιας "δεν θα τσιμπήσουν" και θα στείλουν μήνυμα και στην ίδια και στην ηγεσία του κόμματος. 

- Να μην ξεχνάμε πως η κυρία Σοφία είχε τόση σχέση με την ΝΔ, όση και ο διάβολος με το λιβάνι!!!!! Έρχεται από το ΠΑΣΟΚ και μάλλον εκεί γνωρίστηκε και με την φίλη της την κυρία Ματίνα.

- Πάντως μπορεί στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου να πάρει κάποιους σταυρούς, αλλά εκεί που θα πατώσει θα είναι στον Δήμο Χαλκιδέων. Το γιατί το ξέρουν όλοι και ιδιαίτερα οι Νεοδημοκράτες.

- Προτείνουμε στην κυρία Σοφία και να μην ξοδεύει πολλά για να δείχνει πλούσια, γιατί αυτά τα μισούν οι πολίτες της Εύβοιας. Αυτό που επίσης πρέπει να σταματήσει, είναι το να έχει τόσους πολλούς συνοδούς, γιατί αυτούς τους πληρώνουν οι πολίτες. Οι υποψήφιοι βουλευτές, αν δεν μπορούν να κυκλοφορούν μόνοι τους στους δρόμους, δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι. Κι εμείς οι φτωχοί κινδυνεύουμε από ληστές κλπ, αλλά το κράτος δεν παρέχει αστυνομικούς στον καθένα.

- Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αυτές οι Εθνικές Εκλογές και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ θα πρέπει να δώσει μάχη αν θέλει να μην βρεθεί στα χαμηλά. Με υποψηφιότητες σαν της κυρίας Σοφίας μάλλον δεν θα αποφύγει τα χαμηλά.

- Τις καλύτερες ευχές μας σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα και είναι πολλοί. Ιδιαίτερες ευχές να στείλουμε στους προέδρους, κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Λάμπρου, Γιάννη Μωϋσιάδη και στον αγαπητό κύριο Γιάννη Δαλιάνη. Χρόνια πολλά με υγεία.