Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 -
 Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή εβδομάδα και να προσέχετε την υγεία σας.  Ιδιαίτερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού να προσέχετε περισσότερο, γιατί μέσα σε λίγες μέρες, περάσατε πολλά εγκεφαλικά και εμφράγματα.  Η αξονική έδειξε πως έχετε μια σπάνια αρρώστια που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ. Τι ήταν αυτό που πάθατε αγαπητά βαζελάκια;  Θυμόσαστε τι λέγατε όταν είχατε μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο στην βαθμολογία; Για πείτε ....τα ξανά αυτά; Για γράψτε πάλι λεβέντες μας, αυτά που γράφατε στο fb!!!!!

- Τι άλλο θ' ακούσουμε μέχρι την ώρα της κάλπης των Εθνικών Εκλογών; Επισκέφτηκε ο κ. Ανδρουλάκης την Χαλκίδα και κάποιοι δήλωναν ενθουσιασμένοι επειδή όπως λένε, γέμισαν την αίθουσα της Περιφέρειας!!!! Κύριοι έτσι όπως το λέτε καταλάβαμε πως ήταν χιλιάδες αυτοί που πήγανε εκεί. Η αλήθεια είναι πως αν ήταν 500 άτομα δεν θα χωρούσαν στην αίθουσα και θα είχαν φτάσει μέχρι και την πεζογέφυρα.

- Το είπε η κυρία υποψήφια με το ΚΚΕ και δεν το καταλάβαμε. Προχωρά σε ανακοινώσεις για να κατηγορήσει βουλευτές της ΝΔ. Κυρία μας, γιατί εσείς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε και όχι οι βουλευτές της ΝΔ; Εσείς που δεν είσθε βουλευτής έχετε ελευθερία λόγου, ενώ οι άλλοι όχι;

- Την καλημέρα στους ανθρώπους του Γυμναστικού Συλλόγου Νεάπολης Χαλκίδας και θα τους παρακαλούσα να προσέχουν λίγο παραπάνω όταν κάνουν ανακοινώσεις. Μέχρι τώρα συζητούσαμε τα πάντα, αλλά φαίνεται πως δεν βγάζει αποτέλεσμα ο διάλογος. Τα παιδιά πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση. 

- Πολλές φορές μπορεί να μην υπάρχει πρόθεση, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Μπορεί ο κάθε Σύλλογος να θέλει να εμφανίσει μια καλή συνολική εικόνα, αλλά θα πρέπει να προσέχει και τον κάθε αθλητή, ώστε να μην τον μειώνει. ΤΈΛΟΣ