Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

..... φαπούλες

 - Όλα καλά και όλα ωραία με την ομάδα ΆΒΑΝΤΕΣ. Το ποδόσφαιρο γυναικών βγαίνει φαίνεται κερδισμένο, από τα όσα συνέβησαν με αυτούς που ανέλαβαν να διοικήσουν το σωματείο και το εξαφάνισαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Το χειρότερο όλων είναι το ότι κανείς δεν έβγαλε μια ανακοίνωση για να προσπαθήσει τουλάχιστον να.... δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

- Λένε πως στόχος ήταν να εισπράξουν τα χρήματα από το στοίχημα και μόνο αυτός. Λένε πως όσα χρήματα πήρε η ομάδα την χρονιά που πέρασε, πήγαν σε κάποιες τσέπες και όχι εκεί που θα έπρεπε. Λένε επίσης πως θα εισπράξουν καλά χρήματα και τώρα, επειδή όπως λένε, έχουν γνωριμίες και ο κ. Αυγενάκης θα τους τα δώσει αν και δεν συμμετέχουν πλέον στο πρωτάθλημα.

- Επειδή μέλη της διοίκησης επικοινωνούν με ανθρώπους που συμφωνούν με την δική μας άποψη και λένε διάφορα, τους γράφουμε πως αυτή η διοίκηση δεν έχει καμία νομιμότητα και φυσικά κατά την άποψή μας και κρίνοντας από τις εξελίξεις, είχε ως στόχο την χρηματοδότηση και τιποτα άλλο.

- Κυρίες και κύριοι της διοίκησης, εμείς δεν πιστεύουμε πως ο κ. Αυγενάκης και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα κάνουν τα στραβά μάτια. Προφανώς και θα έχουν ενημερωθεί για τα πάντα και κάντε τον Σταυρό σας, μήπως και δεν σας ζητήσουν πίσω τα χρήματα που είχατε πάρει για το 2022.