Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Την καλημέρα μας και στους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι λένε πως περιμένουν την Πέμπτη για να πάρουν λέει την ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ. Συγνώμη αλλά αυτό.... το 0-3 δεν θα το ξεχάσετε ποτέ.

- Την υγεία σας να έχετε όλες και όλοι οι υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές, αλλά να ξέρετε πως έτσι όπως το πάτε θα βρεθείτε τριτοτέταρτοι, αφού δυστυχώς δεν έχετε κάτι νέο να πείτε και απλά τρέχετε από εκδήλωση σε εκδήλωση. 

- Είναι τραγικό το να θέλετε να είσθε οι επόμενοι δήμαρχοι και να έχετε στο ψηφοδέλτιό σας ανθρώπους που χρόνια τώρα είναι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε ως συμπολίτευση, είτε ως αντιπολίτευση. Φυσικά θα έχετε και κάποια νέα πρόσωπα για ξεκάρφωμα, τα οποία όμως δεν θα εκλεγούν ποτέ.

- Πάντως προτάσεις και ιδέες δεν έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα και αυτό σημαίνει ή πως δεν υπάρχουν ή πως πρώτα θα συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο και μετά θα μιλήσουμε και για προτάσεις και ιδέες!!!!!!

- Πάει για μπαμ η ΝΔ σχετικά με το ψηφοδέλτιο στην Εύβοια. Αν τελικά ο Μητσοτάκης καταφέρει να πείσει το πρόσωπο που θέλει στο ψηφοδέλτιο, τότε κάποιες και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους.

- Την καλημέρα μας και στην κυρά Σοφία, η οποία πάει παντού, έστω και απρόσκλητη κι όπου δεν προλαβαίνει στέλνει και εκπροσώπους!!!!!  Είναι φοβερό, αλλά και για γέλια το να εκπροσωπείς το τίποτα.