Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και πλέον μπορούμε να γράψουμε πως ενώ πιστεύαμε πως τα έχουμε δει όλα, διαπιστώσαμε χθές πως κάποιοι κύριοι οι οποίοι είχαν απαξιώσει τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, τελικά είναι εδώ και θέλουν να κατακτήσουν πραξικοπηματικά τον Σύνδεσμο. Αντί να πάνε στις εκλογές που είχαν ορισθεί για την ....Δευτέρα, αυτοί πήγαν στο πρωτοδικείου και έκαναν αίτηση για να ορισθεί προσωρινή διοίκηση!!!!!

- Εμείς δεν θα γράψουμε σήμερα τα ονόματα όσων υπέγραψαν αυτή την αίτηση και δεν θα μπούμε σε όποια επιστημονική ανάλυση, αφού οι επιστήμονες σήκωσαν ψηλά τα χέρια. Αξίζει όμως να γράψουμε πως μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να βάλουν την υπογραφή τους σε μια τέτοια αίτηση η οποία διχάζει τους διαιτητές.

- Τελικά έχουν πλάκα τα Συριζόπουλα τα οποία θέλουν τα 7 λεπτά δημοσιότητας μέσα από την τηλεόραση της Βουλής των Ελλήνων. Τους ενοχλεί που οι Νεοδημοκράτες κάνουν συνεχώς αναφορά στο οτι δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατηγορούμενοι σε ειδικά δικαστήρια, τους ενοχλεί που κάνουν αναφορά στα λεφτά που τους έστελνε σε σακούλες ο Καλογρίτσας, τους ενοχλούν τα sms που έστελνε ο Παππάς στον Καλογρίτσα και αποδεικνύουν πως ήταν μπλεγμένος, όπως τους ενοχλεί και το ότι συνελήφθει ο κουκουλοφόρος προστατευόμενος μάρτυρας τον οποίο είχαν χρησιμοποιήσει για να κατηγορήσουν πρωθυπουργούς και υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ?

- Συριζόπουλα, σήμερα θα πάρετε την απάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και θα πάτε για Σαββατοκύριακο στις Περιφέρειές σας. Τελειώνει λοιπόν σήμερα ο χρόνος που είχατε στην διάθεσή σας και δεν θα έχετε άλλη ευκαιρία.

- Στο ψηφοδέλτιο της Δημάρχου κυρίας Έλενας Βάκα, υποψηφιότητα έκπληξη. Απορούμε πως και δεν ακούσθηκε κάτι. Συνήθως αυτά κυκλοφορούν έστω και με υπονοούμενα, αλλά αυτή την φορά δεν ακούσθηκε τίποτα. Κυρία Βάκα πότε θα ακουσθεί το όνομα;;;;