Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

..... σφηνάκια

 - Γιατί θυμώνεις μάτια μου; Εμείς γράφουμε δημόσια την άποψή μας και δεν λειτουργούμε κρυμμένοι πίσω από άλλους και ούτε μας σπρώχνουν άλλοι. Αναφερόμαστε στον διαιτητή ο οποίος δεν συμμετείχε τα τελευταία χρόνια στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και θέλησε να διαλύσει τον....Σύνδεσμο για να ελέγχει τους διαιτητές αυτός με αυτούς που του δίνουν εντολές.

- Σε λίγο καιρό με απόφαση της κυβέρνησης και του υφυπουργού αθλητισμού κυρίου Αυγενάκη η διαιτησία δεν θα είναι αυτή που είναι σήμερα και δεν θα έχει σχέση και εξάρτηση από τις ΕΠΣ αλλά τα πάντα θα επιστρέψουν στους Συνδέσμους.

- Όσοι διαιτητές λοιπόν παρασύρθηκαν από αυτούς που ήθελαν την διάλυση του Συνδέσμου και απείχαν γενικώς, ας το ξανασκεφτούν κι ας φροντίσουν να μην υποκύπτουν και να μην προσκυνάνε για να παίξουν ενα παιχνίδι παραπάνω.

- Για να δούμε τώρα ποιοι διαιτητές από αυτούς που υπέγραψαν την προσφυγή, θα βρούνε την δύναμη να ζητήσουν μια συγνώμη. Εμείς πάντως επειδή γνωρίζουμε το παρασκήνιο, δεν θα μείνουμε με κλειστό το στόμα. Θα προχωρήσουμε και θα γράφουμε αλήθειες και σ' όποιον αρέσει.