Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

...... σουτάκια

 - Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η χθεσινή μέσα στα Τρίκαλα και πλέον θα χρειασθεί η ομάδα να συνεχίσει με νίκες για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και να μπορέσει το καλοκαίρι να κάνει μια νέα αρχή. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια σε όλους κι εμείς δεν διστάζουμε....να το γράψουμε.

- Προσοχή όμως, γιατί "ο πόλεμος δεν τελείωσε" και για να τον κερδίσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ θα πρέπει να κερδίσει και τις επόμενες μάχες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάνει βαθμούς από ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

- Την Κυριακή έρχεται στην Χαλκίδα ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ. Θέλει κι αυτός βαθμούς για να σωθεί. Ξέρουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει κόσμο στο γήπεδο και πως δεν θα έχουν πίεση από την κερκίδα. Θέλουν επίσης να φέρουν δικούς τους φιλάθλους για να έχουν την βοηθειά τους.

- Ας έρθουν. Ας φροντίσουμε ΟΛΟΙ ώστε το στάδιο της Χαλκίδας αυτή την φορά να γεμίσει. Θα πρέπει να βρεθούν τρόποι ώστε να μην βρεθούν στο στάδιο οι γνωστοί 100 φίλαθλοι, αλλά να γεμίσει η κερκίδα. Η διοίκηση ας φροντίσει η μισή κερκίδα να έχει τους περισσοτερο ζωηρούς και η άλλη μισή οικογένειες. Ας απαλλάξουμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από όλα αυτά που τον πλήγωσαν κι ας βάλουμε όλοι το χεράκι μας ώστε να στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.