Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Αυτό ήταν. Το σύνθημα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάει πλέον από στόμα σε στόμα και κινητοποιεί τον κόσμο, ώστε την Κυριακή το μεσημέρι, να βρεθεί στο στάδιο της Χαλκίδας, ώστε να στηρίξει την ομάδα και να πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς.
"Πάρε και έναν φίλο σου μαζί" 
Αυτό είναι το σύνθημα, αφού η διοίκηση αποφάσισε πως όποιος έχει κάρτα διαρκείας ή εισιτήριο θα μπορεί να πάρει μαζί του ένα ακόμη άτομο εντελώς δωρεάν.
Δωρεάν θα μπορούν να μπούνε στο στάδιο Χαλκίδας οι μαθητές.... και οι γυναίκες.
Ο μπάρμπα Στέλιος πιστεύει πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα πάει να στηρίξει την ομάδα.
Η διοίκηση θα πρέπει την Παρασκευή, το Σάββατο όλη μέρα και την Κυριακή το πρωί να αναθέσει σε κάποιον που κάνει αυτή την δουλειά, να γυρίζει στους δρόμους της Χαλκίδας με ντουντουκα και να καλεί τον κόσμο στο στάδιο της Χαλκίδας.
Θα πρέπει η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ να στείλει μια πρόσκληση σε όλες τις ομάδες που δεν έχουν αγώνα την ίδια ώρα για να έρθουν δωρεάν στο γήπεδο. Ακόμη καλύτερο θα είναι να μιλήσουν με τον προπονητή και την διοίκηση της κάθε ομάδας και να τους καλέσουν να πάνε ως αποστολή όλοι μαζί στο στάδιο.
Αν υπάρξει ανταπόκριση πιστεύουμε πως θα γεμίσει το στάδιο και αυτό θα είναι θετικό.
Η ομάδα τώρα θέλει στήριξη. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έτσι θα έχουν περισσότερη δύναμη στα πόδια τους, ενώ των αντιπάλων θα κοπούν.
Το θέμα δεν είναι να κόψει η ομάδα 100 εισιτήρια και να εισπράξει κάποια χρήματα. Ας μην πληρώσει κανείς. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε με την παρουσία και την φωνή μας τους ποδοσφαιριστές.
Κλείνοντας να προτείνουμε η κάθε αποστολή της κάθε ομάδας να πάει στο γηπεδο   με την εμφάνισή της για να φανεί πως στεκόμαστε όλη στο πλευρό του εκπροσώπου μας στην Γ' Εθνική.