Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Από που να ξεκινήσουμε και που να σταματήσουμε, στο θέμα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας. Είναι πραγματικά για γέλια το να προσπαθεί ένας διαιτητής να αναλάβει να είναι το φερέφωνο αυτών που θέλουν να διαλύσουν τον Σύνδεσμο Διαιτητών. Πραγματικά..... η κατάσταση έχει ξεφύγει.

- Εμείς πιστεύουμε πως ελάχιστοι διαιτητές θα υποκύψουν στους εκβιασμούς και ακόμη λιγότεροι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα επιχειρήσουν να παραδώσουν τον Σύνδεσμο σε πρόσωπα τα οποία έδωσαν γη και ύδωρ, όχι για τους συναδέλφους τους και τον Σύνδεσμο, αλλά για τον εαυτούλη τους.

- Καλά θα κάνουν λοιπόν ν' αφήσουν ήσυχο τον Σύνδεσμο και να συνεχίσουν να εκτελούν εντολές άλλων για να είναι στους αγωνιστικούς χώρους και να συνεχίσουν να δίνουν κάθε φορά την θεατρική τους παράσταση.

- Επειδή εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να παίξουμε θέατρο, θα γράφουμε καθημερινά για το θέμα και θα στείλουμε μήνυμα προς όλους ανεξαιρέτως τους διαιτητές, να παραμείνουν μακρυά από κλικες, μακρυά από φερέφωνα και μακρυά από αυτούς που τους θέλουν πιόνια, για να διατηρήσουν υπό έλεγχο την σκακιέρα.

- Οφείλουμε να σημειώσουμε πως μας εξέπληξαν 2 ονόματα τα οποία έβαλαν την υπογραφή τους στην αίτηση που έκαναν στο πρωτοδικείο για να ορισθούν ως προσωρινή διοίκηση. Το ένα ήταν αυτό του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κυρίου Καρατζά,  οποιος όφειλε κατά την άποψή μας να κρατήσει τα προσχήματα και το άλλο του κυρίου Χουλιαρα ο οποίος είναι μορφωμένος, είναι αξιολογημένος και είναι από τους διαιτητές ο οποίος αξίζει να προχωρήσει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, χωρίς να έχει ανάγκη το σπρώξιμο.

- Οι διαιτητές κυρίες και κύριοι θα πρέπει να μείνουν ελεύθεροι και να μην τους καθοδηγούν αυτοί που θέλουν να είναι πάντα, ένα με την εξουσία. Ο Σύνδεσμος να μείνει μακρυά από όλα αυτά, γιατί έρχεται η ώρα που θα έχει λόγο και που η διαιτησία θα ανήκει στους διαιτητές.