Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θα δούμε πολλά θεατρικά από τον Τσίπρα μέχρι την ώρα των εκλογών, αλλά οι Έλληνες πολίτες δεν μασάνε. Παίζει με το θέμα των παρακολουθήσεων και πιστεύει πως αυτό θα τον βοηθήσει για να ανεβάσει ποσοστά.... ο ΣΎΡΙΖΑ.

- Αλέξη δεν μπορείς να χωνέψεις το ότι δεν σε πιστεύει ο λαός και δεν ξεχνά τα όσα έκανες, όταν πήρες την ψήφο του. Αλέξη το ψέμα σου "έγινε ντοκουμέντο" και σε οδηγεί σε μεγάλη ήττα. Κοίτα να μπορέσεις να παραμείνεις αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και μετά την ήττα, γιατί είσαι ο ευκολότερος αντίπαλος για τον Μητσοτάκη.

- Άλλο πάλι κι αυτό. Θα ρωτήσουν λέει την κυρία Σοφία να τους πει αν στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 θα στηρίξει την κυρία Βάκα!!!!! Μας κάνουν πλάκα τελικά. Τι στήριξη να παρέχει η κυρία Σοφία στην κυρία Βάκα; Εμείς κάνουμε μια απλή ερώτηση. Πόσους σταυρούς θα πάρει στον Δήμο Χαλκιδέων η κυρία Σοφία;

- Κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό κάποιων και προσπαθούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Τώρα βρήκαν αφορμή μια ανάρτηση που κάναμε με θέμα ένα ευχαριστήριο της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ. Κύριοι κάνετε λάθος. Δεν πήραμε από κάπου το ευχαριστήριο και το ανεβάσαμε για να φτιάξουν οι σχέσεις μας με τον κύριο Κουσκούτη.

- Θα σας απαντήσουμε μήπως και "φτιάξουν τα μυαλά σας", γιατί εμείς "χαλασμένες" σχέσεις δεν έχουμε με κανέναν. Το ευχαριστήριο μας το έστειλε φίλος και μας ρώτησε αν μπορούμε να το αναρτήσουμε. Στο κάτω κάτω αφορούσε την επιχείρηση γείτονά μας.

- Μεγάλε τι έγινε; Τελικά πάλι κωλοτούμπα έκανες; Ξαφνικά είναι καλός ο κύριος Γιώργος Σπύρου; Ξέχασες τι έλεγες για τον ίδιο προσωπικά και την επιχείρηση στην γέφυρα; Ξέχασες τι έλεγες για τον ΟΛΝΕ και υπηρεσίες της Περιφέρειας που τον κάλυπταν; Τώρα εμείς να μην πούμε πως έγινε συμβιβασμός;  Εμείς δεν λέμε πως κάποιος τα έδωσε και κάποιος τα πήρε.