Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Καλημέρα

Φιλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Η βροχή μας τα χάλασε, αφού δεν προλάβαμε να ετοιμάσουμε το χωράφι μας για να φυτέψουμε τα φυτά μας. Πάντως μπορούμε να τα φυτέψουμε και σε γλάστρες, αφού γύρω μας υπάρχουν και 
φυτά και πολλές γλάστρες.

- Κυρίες και κύριοι στις 21 Μαΐου έχουμε Εθνικές Εκλογές και ψηφίζουμε τους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Προσέξτε καλά, γιατί και το πορτοφόλι να ρίξετε στην κάλπη δεν θα σας το επιστρέψουν.

- Σύντομα θα γράψουμε λεπτομέρειες για τον κάθε υποψήφιο βουλευτή και φυσικά θα γράψουμε την αποψή μας. Θα έχουμε εκπλήξεις και ανατροπές και σε δύο κομματικά ψηφοδέλτια την πρωτιά θα την πάρουν γυναίκες!!!!!!

- Δεν θέλουμε να στενοχωρήσουμε κανέναν, αλλά δεν είναι ψέμα πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο διοικητικό κομμάτι είχε άρωμα ΑΜΕΣΑ, δηλαδή την Δημοτική παράταξη Σπύρου. Στο τελευταίο ευχαριστήριο η πρόεδρος ευχαρίστησε τον κύριο Σπύρου και όλους του ΠΑΣΟΚ!!!!!

- Προσοχή. Ο Φάνης Σπανός ότι κι αν γίνει την πρώτη Κυριακή θα είναι πρώτος στις Περιφερειακες Εκλογές και θα διαψεύσει αυτούς που περιμένουν να βάλουν άλλοι πλάτη για να δηλώσουν υποψήφιοι!!!!!!!