Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

..... φαπούλες

 - Ποιος είναι αυτός που θα μας υποδείξει τον υποψήφιο βουλευτή που θα στηρίξουμε σε αυτές τις εκλογές; Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε για τις προτροπές, αλλά εμείς ξέρουμε καλά τι θα κάνουμε. Εσείς φυσικά θα στηρίξετε τα δικά σας συμφέροντα, αλλά επιτρέψτε και σ' εμάς να κάνουμε το ίδιο. Πάντως εμείς πιστεύουμε πως όλοι οι υποψήφιοι οι οποίοι επιλέχθηκαν από τα κομματά τους, είναι.....άξιοι και ικανοί.

- Εμείς πάντως θα γράψουμε την άποψή μας για τον κάθε υποψήφιο, αφού πρώτα όμως ενημερωθούμε για τις προτάσεις του και το τι θα διεκδικήσει για τους πολίτες της Εύβοιας. Το πρόγραμμα του κομματός τους θα το στηρίξουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, αλλά η ουσία είναι οι δικές τους προτάσεις για τον τόπο τους.

- Στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε 3 βουλευτές από την Εύβοια και οι οποίοι θα είναι και πάλι υποψήφιοι. Αυτή την φορά όλα δείχνουν πως η ΝΔ δύσκολα θα πάρει 3 έδρες, οπότε τουλάχιστον ένας από τους 3 θα μείνει εκτός Βουλής. Πάντως κανείς δεν αποκλείει μεταξύ των τριών να υπάρξει σφήνα από κάποια νέα υποψηφιότητα. Εμείς όταν ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια θα πάρουμε θέση.