Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Την ώρα και την ημέρα των εκλογών, την ξέρουμε πλέον όλοι, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος πρωθυπουργός, ο οποίος το είπε και το έκανε. Τι είχε πει; " Εκλογές στο τέλος της τετραετίας". 
Κράτησε τον λόγο του και σε αυτό το θέμα, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε.
Που είναι όλοι αυτοί οι δήθεν προφήτες και δήθεν γνώστες της πολιτικής οι οποίοι από το Φθινόπωρο του 2019 προέβλεπαν εκλογές τον Σεπτέμβριο, τον Ιανουάριο, τον Απρίλιο ή τον.... Ιούνιο του κάθε χρόνου; Έχουμε κι εδώ στην Εύβοια κάποιους οι οποίοι έγιναν κοτουλες και δεν βγήκαν να πούνε ούτε μια κουβέντα για τις λάθος προβλέψεις.
Η επόμενη προβλεψή τους είναι πως η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ χάνει τις εκλογές.
Το βράδυ της Κυριακής 21 Μαΐου η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα πάρει την εντολή του Ελληνικού λαού για να κυβερνήσει τα επόμενα 4 χρόνια και τότε θα δούμε που θα πάνε να κρυφτουνε όλοι αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑιοι προφήτες.
Στηρίζουν πολλά στην νεολαία η οποία λογικό είναι να είναι περισσότερο επαναστατική και ατίθαση, αλλά να ξέρουν οι μπαχαλάκηδες, πως οι νέοι άνθρωποι δεν θέλουν το μπάχαλο, αλλά μια Ελλάδα η οποία θα φροντίζει τα παιδιά της και θα τους εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον.
Αυτή η νεολαία θα φροντίσει να στείλει στην Βουλή άξιους βουλευτές, ώστε αυτοί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να στηρίξουν μια αξια κυβέρνηση.