Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας Καλό όλο αυτό το πανηγυράκι με τους πολιτικούς και τους αυτοδιοικητικούς οι οποίοι θέλουν να τους ψηφίσουμε για να μας σώσουν και δηλώνουν καλύτεροι από αυτούς που μας διοικούν σήμερα, ενώ οι ίδιοι δεν ζήτησαν..... ούτε μια συγνώμη για τα εγκλήματα που έκαναν όταν διοικούσαν αυτοί.

- Δεν μας έφτανε ο Αποστόλου έχουμε και τον Χατζηγιαννακη του ΣΎΡΙΖΑ να θέλει την αλλαγή στην Εύβοια και στην χώρα. Καλά που ήταν αυτός οταν κυβερνουσε ο ΣΎΡΙΖΑ; Αλλαγή δεν ψήφισε τότε ο λαός; Κύριε Χατζηγιαννακη εσείς δεν είσθε που ως δικηγόρος στηρίξατε αυτούς "που έφαγαν" τα ένσημα εργαζόμενης στον σταθμό των εργαζομένων;

- Τι θα γίνει σήμερα; Θα πάνε οι ΣΥΡΙΖΑιοι στο Δημοτικό Συμβούλιο ή έχουν τον φόβο να τα πούνε και σε αυτούς οι κουμουνιστές, αφού 5 χρόνια κυβέρνησαν και δεν έβαλαν ούτε πετραδάκι στον Λήλα.

- Και μια απλή ερώτηση στους Συριζαιους. Γιατί δεν πάτε και μια βόλτα στο Μαντούδι και το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί όλα έγιναν καλά; Εκεί είμαστε σίγουροι πως δεν θα πνιγούν συνανθρωποί μας; Η Χαλκιδα μας είναι κοντά και η δήμαρχος ειναι Νέα Δημοκρατία οπότε εδώ θα κάνουμε επαναστατική γυμναστική. Έτσι δεν ειναι Συριζοπουλα;;;;

- Όποιος πολιτικός και αυτοδιοικητικός παει σήμερα για επαναστατική γυμναστική στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκιδέων, είναι χαμένος από χέρι στις εκλογές γιατί θα αποδειχτεί πως τον σέρνουν από την μύτη κάποιοι.