Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Αυτοί που ήθελαν να σταματήσουν τα έργα στον ποταμό Λήλα είχαν οργανώσει εδώ και μήνες την αντίδρασή τους, αλλά ουσιαστικά δεν τους ακολούθησαν ούτε οι κάτοικοι οι οποίοι και το 2009 και το 2020 έζησαν την πλημμύρα και είδαν τον χάρο με τα.... μάτια τους.

- Αυτοί οι οποίοι είχαν οργανώσει ένα παιχνίδι εντυπώσεων απέτυχαν παταγωδώς και εκεί θα κατέληγαν αφού είχαν μπροστάρη τον κύριο Γιώργο από το Μπούρτζι, ο οποίος μέχρι σήμερα, όσες προσπάθειες κι αν έχει κάνει, έχει αποτύχει.

- Για την ιστορία και για τον κυρ Γιώργο να σημειώσουμε πως στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων υπάρχουν 45 δημοτικοί σύμβουλοι και όχι μόνο 3. Για να περάσει δηλαδή ένα θέμα θα χρειαστεί να το ψηφίσουν 23 μέλη .

- Η παράταξη της Δημάρχου κυρ Γιώργο μας, έχει μόλις 13 μέλη και χθες για να περάσει το θέμα της μελέτης του Λήλα έπρεπε να συγκεντρώσει τουλάχιστον 23 ψήφους και είναι γεγονός πως τις συγκέντρωσε. Στις δημοκρατίες κυρ Γιώργο αποφασίζουν οι πλειοψηφίες και όχι κάποιοι γραφικοί τύποι σαν κι εσένα.

- Η Περιφερειακή και η Δημοτική αρχή έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους και πρέπει να μην χάσουν χρόνο. Να τελειώσουν τα έργα στο ποτάμι και να μην ασχοληθούν άλλο με τους γραφικούς και με αυτούς που οταν διοικούσαν ούτε καν ακούμπησαν τον Λήλα.