Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Τυχερή στην ατυχία της

 - Τελικά στάθηκε τυχερή στην ατυχία της η κόρη μας Κερασία, η οποία ενώ έχει ατομικό ρεκόρ στο ύψος 1,65μ, βρέθηκε στην Β' φάση του σχολικού πρωταθλήματος στην δύσκολη μέρα, αφού ήταν αδιαθετη και έμεινε στο 1,55 μ.
Η τύχη της όμως δεν την εγκατέλειψε και θα έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο και την αξία της στους τελικούς στην Ελευθερούπολη Καβάλας, αφού αν και έμεινε μακρυά από το ατομικό της ρεκόρ, είναι ως 10η στην 12άδα η οποία θα είναι στον τελικό.
Η Κερασία είναι πεισματάρα και συνεπεστατη στις προπονήσεις και έχει.... μπροστά της τους πανελλήνιους της κατηγορίας της που είναι η Κ18, αλλά και τους πανελλήνιους στην Κ20 για τους οποίους έχει το όριο και φυσικά τους τελικούς σχολικούς.
Η Κερασία ξέρει να δίνει μάχες στους αγωνιστικούς χώρους και σε αυτούς τους 3 αγώνες θέλει το καλύτερο για να δικαιώσει τον προπονητή της κύριο Κώστα Τριανταφύλλου ο οποίος την πίστεψε και με τον οποίο έχει άψογη συνεργασία.
Κερασία να έχεις την υγεία σου και πάντα να βάζεις τον πήχη ψηλά.
Σε αγαπάμε και σε πιστεύουμε.

Ως γονείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της κύριο Κώστα Τριανταφύλλου ο οποίος στάθηκε δίπλα της μετά τους αγώνες και φρόντισε ώστε να μην απογοητευτεί περισσότερο.
Κύριε Τριανταφύλλου ως γονείς σας ευχαριστούμε.