Τρίτη 4 Απριλίου 2023

.........η άποψή μας

 - Την Πέμπτη όλοι οι κομματικοί επαναστάτες θα συγκεντρωθούν για να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων και φυσικά θα θελήσουν να περάσουν την γραμμή του ΚΚΕ και των Συριζαιων οι οποίοι δεν θέλουν έργα στον Λήλα, αλλά θέλουν να ψοφισει η κατσίκα του γείτονα, επειδή την θεωρούν παράνομη!!!!!!
Θέλουν να γκρεμιστεί το γήπεδο του Βασιλικού, το γήπεδο.... των Φύλλων, το Κλειστό του Βασιλικού και ότι άλλο υπάρχει κοντά στον ποταμό Λήλα, εκτός από τα δικά τους τα οποία ήταν παράνομα αλλά με διάφορους τρόπους τα νομιμοποίησαν!!!!
Γι' αυτό γράφουμε για την κατσίκα του γείτονα.
Θα πάρουν την απάντηση από επίσημα χείλη και θα διαπιστώσουν πως η σημερινή δημοτική αρχή, δεν κάνει επαναστατική γυμναστική, αλλά φροντίζει για τους δημότες και σε αυτούς δίνει λογαριασμό.
Θα είναι εκεί και οι γνωστοί επαναστάτες περιφερειακοί της αντιπολίτευσης οι οποίοι μάλλον ακολουθούν τις εντολές του κυρίου Γιώργου από το Μπούρτζι και του ραδιοφωνατζή.
Η δήμαρχος Έλενα Βάκα ξέρει τι κάνει και ο Περιφερειάρχης μας Φάνης Σπανός και θα την ακούσει και θα κάνει δεκτές τις θέσεις της.